Dan Jonssons Blogg

En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

Freeedag!!!

Publicerad 2009-04-03 16:34:35 i Allmänt,

Fredagen den 3 april 2009

Härligt!! Nu är det helg!! Så var då denna arbetsvecka till ända. Det har varit lite si och så med ryggen, men jag har klarat av min halvtid på jobbet och det är jag nöjd med. I veckan som varit så har jag haft tekniktema med mina nior. De har byggt "tekniklego"! Ett pedagogiskt, lärorikt och roligt sätt att lära sig en massa om teknik. Det har varit grymt roligt att se deras entusiasm. De har dessutom varit jätteduktiga, allihopa!! Jag återkommer med en utförligare beskrivning om detta tekniktema en annan gång. Men som en liten försmak så ska jag visa er en bild på ett av de alster som byggdes.

För övrigt så visar jag några bilder på Gibson vår Borderterrier. Tanken med att visa dem är bara att få Ida och Kristoffer att längta efter "Gibbe"!!!


Här har två av mina elever byggt en "lyftkran". Den klarade av att lyfta minst två mobiler! Snacka om att lära sig teknik på ett kul och intressant sätt. Eleverna gillade det skarpt! Som en elev sa, "Det är som på julafton"!!! 



Ja du Ida!! Nog är han mysig alltid!!!!



Ibland så är det skönt att ligga och sträcka på sig!



Äntligen FREEEEEEEEEDAG!!! Då blir husse och matte hemma hela tiden, KANON!!!

Som sagt nu är det fredag och en helg väntar. Själv så ska vi på dop i morgon och det ser vi fram emot! Men glöm nu inte att sköta om din vän! Fundera ut något som gör din vän extra glad. Fixa lite käk eller städa och gör extra fint därhemma. Eller så talar du bara om hur mycket du uppskattar och tycker om din vän. Då tror jag att helgen börjar på ett riktigt bra sätt!! Och du! Glöm inte bort att just din GUD går med dig!! Trevlig fredagskväll!!!


Att beröva livet vänskapen är som att beröva jorden solen!     /Marcus Tullius Cicero

dan

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

dajo57

Jag är en mycket vänlig man, kärleksfull men beklämmande dum, rent ut sagt korkad, dä ä ba så ha ja ju sagt!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela