Dan Jonssons Blogg

En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

Klarade ryggen en Gotlandsresa?

Publicerad 2009-07-21 17:47:46 i Hälsa och friskvård,

De som vet vilka problem jag har med ryggen ställer sig säkert den frågan! Visst, jag var riktigt orolig innan vi åkte, det är ju ändå drygt 60 mil till Nynäshamn! Men samtidigt så har jag tillbringat större delen av de två senaste åren hemma och ofta liggande i sängen. Så för min egen del men framförallt för Ingelas skull, så hakade vi på chansen att få komma bort ett tag  när våra bekanta nu ändå skulle till Gotland. För det hör till saken att Ingela alltid önskat att få åka till just Gotland.

Bilresan var ju ett kapitel för sig, men med många pauser, då jag fick chans att gå ut och sträcka på mig, och med maxdos värktabletter så gick det någorlunda hyfsat. Väl nere på Gotland så fick mina medresenärer finna sig i att jag var tvungen att ligga lite nu och då. Så här efteråt så ångrar jag absolut inte att vi åkte, tvärtom så blev den resan ett trevligt minne för livet.

Men som sagt så gick resan med en del svårigheter att genomföra. Men jag tror inte det blir någon ny långresa nu på ett bra tag, om inte ryggspecialisten från Umeå kommer på något nu i september då jag ska på kirurgavdelningen igen!!


Dax för vila och fruktstund! Det är inte vår stuga man ser i bakgrunden, den var inte tillnärmelsevis så stor!


Här ligger jag och vilar i vår lilla stuga på endast sex kvadrat. Sängarna var så dåliga att vi fick lägga dynorna på golvet med den följd att vi fick ha benen under den ordinarie våningssängen. Men visst det funkade riktigt bra!

Lyckan hänger först och främst på hälsan!  /George William Curtis

dan

Kommentarer

Postat av: Bodil

Publicerad 2009-07-22 13:57:07

Trevligt hade vi.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

dajo57

Jag är en mycket vänlig man, kärleksfull men beklämmande dum, rent ut sagt korkad, dä ä ba så ha ja ju sagt!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela