Dan Jonssons Blogg

En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

Skolavslutning!

Publicerad 2009-06-12 13:56:48 i

Jamen nu är det gjort! Nu har jag haft min sista stund med mina elever som dess klassföreståndare. Jag har haft dessa fina ungdomar i fyra år, från sexans småväxta barn till nians nästan vuxna herrar och damer. Det känns alltid tråkigt att skiljas från elever som man haft så länge. Men jag är samtidigt glad och stolt för att jag vet att alla dessa juveler kommer att stå på stadiga ben framöver!! Tack så mycket mina underbara "ungar" för den tid som varit! Kom sen ihåg att aldrig glömma vad jag brukat säga till er "när ni ska göra något eller ta ett beslut så gå på magkänslan och på vad hjärtat säger" samt "glöm inte att fortsätta att vara lite barn, hur gamla ni än blir, det underlättar, jag lova för jag om nån vet!!"


Hela avgångsklass 9B samlad tillsammans med mig och min klassföreståndarkollega Maria.


Ha det gott och sköt om er Robin, Elin, Therese, Sofia och Madeleine! Jag kommer att sakna er!


Ni med Lisa, Jimmy, Oskar och Benita!


Ha det gott du med Amanda!!


Till sist ska ni med ha det gott Emma och Rasmus. Rasmus se nu till att ta en plats i Björklövens A-lag inom tre år!! Jag tror på dig!!

Till sist så vill jag önska er all lycka och framgång i livet!! Sköt om er och njut nu av ett välbehövligt sommarlov!! En kram till er ALLA!!!

Det är så roligt att leva, för då får en se hur det går!    / J. A. G. Acke (Johan Axel Gustaf)

dan

Kommentarer

Postat av: Ida D

Publicerad 2009-06-13 15:36:50

hallå Dan! Vad fina alla var igår måste jag säga och kul att Emma fick stipendium! Både jag, Sara och mamma kände oss riktigt stolta över henne :)

Skulle vara riktigt roligt om du kunde mejla bilderna som du har på klassen här på din blogg. Mamma tyckte de var så fina så.

Glad sommar! //Ida D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

dajo57

Jag är en mycket vänlig man, kärleksfull men beklämmande dum, rent ut sagt korkad, dä ä ba så ha ja ju sagt!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela