Dan Jonssons Blogg

En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

Snö igen och jordgubbslängtan!

Publicerad 2009-03-08 15:51:40 i Allmänt,

Söndag 8 mars 2009

Så blev det "skitväder" igen! Gårdagens solsken utbyttes snabbt till mulet, grått, blåsigt och snöyra. Men trots denna  vädertristess så vet man att vi med raska steg går mot vår. Gibson kräver trots allt sin dagliga promenad så en liten rundtur i snöyran vart det.



Promenad i snöväder kräver bra musik i örat. Metallicas "Master of Puppets" är pefekt!! De var visst helt sjukt braaaa igår i Globen, enligt min son Kristoffer.

När jag gick där i snövädret så började jag längta efter sommarens jorgubbar, direkt från trädgården. Det kan ju inte bli bättre än så! Jordgubbarna i frysen lyser med sin frånvaro, så några "gubbar" till efterrätt blir det inte. Men kan man inte smaka på dessa delikatesser så får man väl titta på dem. Jag kom ihåg att Ingela har några bilder i datorn, på saftiga sommarsöta jordgubbar. Efter lite letande så fann jag en, se och njut!!


Fast nu så blir jag ju trots allt ännu mer sugen på en Jordgubbe!

Det är ju den internationella kvinnodagen idag. Jag tycker det är förfärligt att vi måste fira en sådan dag. Kvinnan borde med råge vara lika jämställda med oss män, runt om på vår jord. Det är år 2009 och kvinnor diskrimineras på olika sätt runt om i världen och faktiskt i vårt upplysta land. Det är ju så man som kille skäms!! Nä vore det rätt så skulle vi fira kvinnan varje dag, för vad vore vi män utan dessa kvinnor!!! Dagens citat tillägnar jag alla kvinnor på vår jord!

Att vara kvinna är mycket svårt, då ens huvudsakliga uppgift är att handskas med män.      Okänd

dan 

Kommentarer

Postat av: linda

Publicerad 2009-03-08 18:04:30

Hej du glade!.Jag hörde av pappa att ni tydligen hade fint väder igår.Trodde han skämtade,för här var det surt och grått hela dagen.Man längtar ju verkligen nu till våren.Snart är vi där och käkar jordgubbar.Fast själv har jag inget jordgubbsland.har ingen plats.Jag kör med mina grönsaker i växthuset ja.Sådde en rätt kul chili i fjol,penispeppar heter den.Och ja den såg ut så...ganska stark oxå.Men den var mer rolig än god.

Hoppas ni mår bra.Sköt om er

Kram Linda

Postat av: idaJ

Publicerad 2009-03-08 20:51:47

Heej pappa!

OjojOJ vad mycket du bloggat sedan vi drog till fjällen. Vad roligt att läsa! :) Härlig bild på ormen som mummsar i sej mat, haha. Stackarn.. Fast lite kul :) Åh pepparkakshuset, vad mysigt. Vilka julkänslor och bo-hemma känslor jag fick! Vilken smaskig paj du gjorde också.. Nu ska jag återgå till TV:n och lata mej, sen blir det sova för imorrn bitti skall det prövas brudklänningar! :) KRAM!!!

Postat av: grannkäringa

Publicerad 2009-03-08 23:38:48

Ja höppe te när du ploppe opp jösses.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

dajo57

Jag är en mycket vänlig man, kärleksfull men beklämmande dum, rent ut sagt korkad, dä ä ba så ha ja ju sagt!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela