Dan Jonssons Blogg

En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

Fy skäms Ryssland!

Publicerad 2009-05-16 23:43:58 i Politik,



Rysk polis ingrep mot gayprotest


Bögfientliga ryssar slog och sparkade gaydemonstranter så blodet rann i Moskva på söndagen. Bland de utsatta var utländska politiker och artister. (Saxat ur SvD idag lördagen den 16 maj 2009)


Det är rent av för horribelt hur vissa länder behandlar sina medborgare och oppositionella! Detta Ryssland verkar leva kvar i 1500-talets fördomar och normer. Är man homosexuell eller heterosexuell så skit samma, vi har väl lika stort människovärde för det!! Hur vi ska behandlas och bli bemötta sitter väl inte i vår sexuella läggning, utan i våra handlingar. Bojkotta länder som förtrycker sina medborgare! Det skulle egentligen ha börjat redan. Det skulle ha varit perfekt om alla bojkottade schlagerfestivalen i Moskva. Vi skulle ju ändå inte missa något om vi slapp den där "skittävlingen"!!!!

HEJA alla människor som står på sig och kräver sin absoluta rätt att vara sig själva! Jag stöder er av hela mitt hjärta!!

Hur många brott begås inte bara därför att deras förövare inte tål att ha fel.   /Albert Camus

GOD NATT ALLA!!!


dan

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

dajo57

Jag är en mycket vänlig man, kärleksfull men beklämmande dum, rent ut sagt korkad, dä ä ba så ha ja ju sagt!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela