Dan Jonssons Blogg

En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

Natten då isen lade sig!

Publicerad 2009-11-28 14:53:07 i Djur och natur,

Vilken frisk och härlig dag!! Några minusgrader och på gränsen till sol, kan det bli nåt bättre?! Var ut en sväng med "Gibbe" ch upptäcker till min förtjusning att den blöta marken frusit och det går att gå i stort sett överallt utan att klafsa i gegga! Hoppas nu att vi för behålla lite kyla och att det kommer snö, jag är barnsligt förtjust i snö ska ni veta! Kolla in vår frostiga dag här i Örnsköldsvik!!!





Härligt om det blir lite vinter nu så här i adventstider!

Dax i eftermiddag för MODO att ta sig an Rögle!! Men hur ska det gå här hemma i Swedbank arena då MODO har så många bra spelare skadade? Men helt fantastiskt kul att "Foppa" är frisk och med igen, samt att Markus Näslund spelar idag. Undra hur det går? Vi hoppas naturligtvis på det bästa, ur MODO-ögon sett!!!

Appropå det så kommer Fjällräven att vara huvudsponsor för MODO-hockey efter nyår! Det innebär att det blir nytt namn på arenan. Fjällräven arena eller något sådant blir det. Det är ju kanon eftersom Fjällräven så starkt förknippas med Örnsköldsvik!!!


Fjällrävens välkända logga.

Det är ens eget inre som är sorgens eller glädjens källa!  /Knut Hamsun

dan

Kommentarer

Postat av: marion hallon

Publicerad 2009-11-30 15:55:54

Hej hej, ja jag håller med om att det blir bra att ta med Fjällräven. "Kånken" vore väl ett coolt smeknamn =c) Nice pics på den frostnupna naturen! Synd bara att det inte höll i sig...



Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

dajo57

Jag är en mycket vänlig man, kärleksfull men beklämmande dum, rent ut sagt korkad, dä ä ba så ha ja ju sagt!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela