Dan Jonssons Blogg

En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

Det råder Moonshadow!

Publicerad 2009-10-23 22:29:38 i Politik,







Satt och såg på nyheterna och blev tvungen att få gnälla!! Jag blir så förbannad, ledsen och upprörd över alla landstingspolitiker som skor sig samtidigt som sjuksköterskorna ska hållas tillbaka!!! Nu ska deras 3-årsavtal som skulle ge dem ynka 2% i lönelyft i år rivas upp, samtidigt som vissa sjukvårdspolitiker får lönelyft på 66% trots en tidigare oförskämt hög lön.

Det är ju så att man kan kräkas!!! Fortsätter denna girighet att urholka vårt samhälle ekonomiskt, kommer det att råda anarki inom 10 år. Hade det varit i Frankrike så hade det väl blivit massor med upplopp eller rent av revolution.

För vad annars kommer att hända när stora grupper ungdomar, sjuka, arbetslösa och pensionärer behandlas så oerhört illa samtidigt som dessa giribukar badar i sin "stulna" förmögenhet!!! Fy skäms på er alla utsugare av detta samhälle. Jag förstår inte hur ni kan sova gott om nätterna när Satan själv gnuggar sina händer för det han ser!!!

Helvetet har tre portar: lust, ilska och girighet! /Bhagavan Gita

Mänskligheten så totalt drabbade av girighetens lust att deras
rikedomar ser mer ut att äga dem än de äger sina rikedomar!
  /David Hume

dan

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

dajo57

Jag är en mycket vänlig man, kärleksfull men beklämmande dum, rent ut sagt korkad, dä ä ba så ha ja ju sagt!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela