Dan Jonssons Blogg

En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

Mörka tider!

Publicerad 2009-09-04 11:08:00 i Politik,

Aldrig får man vara riktigt glad! Jag skulle in på operation idag för fortsatt ingrepp och undersökning av min rygg. Jag skulle ringa till OP igår eftermiddag för att få en exakt tid att infinna mig idag. Då får jag veta att ryggspecialisten från Umeå lassarett hastigt och lustig slutat (just igår) och skulle flytta tillbaka till Kroatien av familjära skäl! Snacka om mörker!!! Nu står jag mer eller min på ruta ett igen! Ringde nu på morgonen till kirurgen och undrade vad som ska hända och de kommer att höra av sig då de vet. Jag kommer att kräva att få bli skickad till något sjukhus där kompetensen finns, för här på Örnsköldsviks sjukhus verkar den då inte finnas.

I början av nästa år så blir jag utförsäkrad från "kassan" och sen är jag då utan pengar. Men det är dock inte det värsta utan det absolut värsta är att jag nu gått i drygt två år med nästan outhärdliga ryggsmärtor och än ser jag ingen ljusning i tunneln, det är rent förbannat! Nu är jag ju inte en sådan som brukar skrika och bråka mig fram till resultat utan väntar tålmodigt på att den svenska sjukvården ska göra sitt. Tycker för övrigt inte man ska få skrika och bråka sig till företräde utan patienternas problembild ska vara prioritet ett!!!

Jag önskar att den borgliga regeringen slutar med tal om att sänka skatterna, för att främja de redan välbeställda. Nej, höj skatten istället för de som tjänar mest och lägg pengarna på skola, sjukvård och omsorg. Vi kommer annars att få ett segregerat samhälle där de rika och välbeställda kan köpa sig till god vård medan låg- och medelklassen får köa i flera år för en allt mer medioker allmän sjukvård. Nu är ju risken obefintlig att högern skulle komma på idén att höja skatten för att trygga vården, de måste ju ge tillbaka något till de som röstar på dem! Då får vi väl göra det enda riktiga i ett solidariskt och demokratiskt samhälle nämligen rösta i nästa val på de partier som sätter tryggheten, skolan och omsorgen före bredvilligheten att öka på de rikas redan överfyllda bankkonton!!!


Kapitalismens rätta ansikte!! När ska vi svenskar fatta vart vi är på väg??

Ps Agolli ska inte flytta, Öviks sjukhus ska spara pengar!!! Ds

Orättvisa någonstans är ett hot till rättvisa överallt!  /Robert F. Kennedy

dan (men mycket besviken och ledsen!)

Om

Min profilbild

dajo57

Jag är en mycket vänlig man, kärleksfull men beklämmande dum, rent ut sagt korkad, dä ä ba så ha ja ju sagt!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela