Dan Jonssons Blogg

En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

Att kissa stående och fredag!

Publicerad 2010-08-06 10:45:56 i Humor,

Så var det då fredag igen och det är dax för en fredagshistoria, men först till något annat. Killar som står och kissar i toaletter är ett gissel. Inte blir det bättre med stigande ålder heller. Dryppel och dropp och en massa kiss på sittring och golv. Sen är det ju någon som ska ta hand och torka upp och tvätta och inte är det den kissande killen/mannen som gör det. Nä ni föräldrar, lär era barn att sitta då de kissar då följer det med dem upp i åldern och ingen behöver torka kisset efter en vuxen man!!! Jag menar dock inte att man ska göra som grabben här nedan.



En "pissränna" är det helt okey att ståendes pissa i, ja den är ju faktiskt avsedd för stående kissare. Men kolla in den här fulla Engelsmannen som besöker en musikfestival i Holland!


Det var väl höjden av fyllestrul?

Fredag som sagt och helgen står för dörren. En vecka kvar till det att det är dags att börja jobba. Jag hoppas av hela min lilla 1,69 långa kropp att jag kan jobba, lite grann åtminstone. Jag klara snart inte av att bara sitta eller ligga och titta in i väggen eller TV;n längre. Min rygg är i och för sig inte så mycket bättre än före sommaren så det finns ju en uppenbar risk att jag inte klarar av att ens jobba 25%. Jag får rådfråga min ryggspecialist i Strängnäs om det finns någon risk att jag försämrar min rygg med att gå till jobbet. Om inte så är fallet ska jag prova någon timme per dag den första veckan, vilket passar bra då eleverna börjar först veckan därpå.

Fredagar innebär alltså två dagars ledighet, så gör något vettigt av helgen. Gå ut i skogen vet ja! Eller gå och bada lite eftersom det blir varmt och skönt hela helgen. Men framförallt så bry er om era nära och kära, det är kanon det. Men vet ni vad? Använd en liten sekund av helgen att fundera på varför det är så viktigt att du röstar på de Röd-Gröna i höstens val. Jag kan ge er en liten hint! Det är helt enkelt för att då tänker du inte bara på dig själv utan även på dina nära och kära också och inte bara de utan en himla massa svenskar som har det betydligt svårare än många av oss!!! Nu till fredagshistorien!


Dvärgen med skavsår


Det var en dvärg som alltid fick skavsår i underlivet när det regnade ute.
Hon gick till slut till gynekologen. Gynekologen kunde inte se något fel, men bad henne komma tillbaka om det skulle uppstå igen.
Dvärgen gick hem, men nästa gång det regnade så fick hon skavsår igen. Så hon gick tillbaka till gynekologen.
Han kollade i hennes underliv och frågade om han fick använda skalpellen lite. Dvärgen sa att det gick bra.
Efter en stund frågade gynekologen hur det kändes.
- Jo det känns bättre till vänster.
- Okej, sa gynekologen och fortsatte.
När han var klar bad han henne att hoppa ner.
- Hur känns det nu?
- Jo det känns jättebra till höger med. Vad har du gjort?
- Jag skar av 10cm på dina gummistövlar!!!

I en liten kropp bor en stor själ!  /
Ordspråk från England

dan

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

dajo57

Jag är en mycket vänlig man, kärleksfull men beklämmande dum, rent ut sagt korkad, dä ä ba så ha ja ju sagt!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela