Dan Jonssons Blogg

En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

Veckans fräckis och det närmar sig!

Publicerad 2010-02-19 15:57:27 i Humor,

Fredag igen! Tiden rusar fram och min operation närmar sig med stormsteg. Jag flyger nämligen nu på onsdag klockan 15.50 från Örnsköldsvik och beräknas vara framme i Strängnäs vid 18.30-tiden. Sen blir det då två dagar med undersökningar och förberedelser inför operationen, måndagen den 1 mars. Uppriktigt sagt så börjar jag bli riktigt nervös nu. Men jag kan ju inte ha det som jag har nu, så det finns inga andra alternativ. Jag kommer givetvis att delge er mina erfarenheter från Strängnäs här på bloggen. Men det lär nog dröja ett tag!

Nu är det fredag igen och i kväll är det hockey. Sverige möter Vitryssland och vi alla minns säkert  hur det gick för Sverige förra gången de mötte vitryssarna i ett OS, huuuvaaaligen!!! Det var 2002 i Salt Lake City som dåvarande målvakten Tommy Salo hoppade och flaxade och schabblade in ett mål i baken, vilket betydde förlust och slut på det roliga. Det var alltså samma Tommy Salo som blev hjälte 1994 i Lillehammer. Vem minns inte hans straffräddningar och "Foppas" sagolika straff på den Canadensiska målvakten Corey Hirsch! Men när det gäller Vitryssland i detta OS så finns det inte en chans i universum att Tre Kronor ska förlora i kväll! Det tror jag i alla fall.

Som sagt, nu är det fredag och några dagars ledighet för de flesta. Det känns nog härligt det. Köp något gott att käka samt lite onyttigt att mumsa på till Let's Dance. Sen när det blir hockey så vill i alla fall inte jag smaska på någe godis, det är jag alldeles för nervös för! Ha en kanonbra fredag, men glöm inte bort att visa era nära och kära hur mycket ni tycker om dem. Säg det gärna rakt ut, det värmer! Slutligen så kommer då veckans fräckis, håll till godo era små snuttefjun!!!



Veckans fredagsfräckis!

Bonden och pigan hade varit med kon hos tjuren för att få henne betäckt. På hemvägen sneglade bonden på sin unga piga och sa:

- Vad säger du, Anna. Får jag göra som tjuren?

Pigan rodnade och svarade:

- Gör som du vill. Det är ju din ko!

"Börje, han är så jävla dålig att man vill dra på han en smäll, det
är säkert det"
/Peter Forsberg efter finalförlusten mot Malmö 1994

dan

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

dajo57

Jag är en mycket vänlig man, kärleksfull men beklämmande dum, rent ut sagt korkad, dä ä ba så ha ja ju sagt!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela