Dan Jonssons Blogg

En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

Bra film på fredagskvällen!

Publicerad 2010-01-29 11:26:32 i Film och litteratur,

Jag vill gärna rekommendera en film så här inför fredagskvällens mys i soffan. Fast i och för sig så är det ju ingen mysfilm, däremot en mycket bra film som berör i själ och hjärta, på sitt sätt! Filmen heter kort och gott "Harry Brown".

Som i stort sett alltid när Michael Cane medverkar så blir det en bra film, vilket "Harry Brown" bevisar! Filmen handlar om Harry som är en äldre herre och som ser hur hans bostadskvarter mer och mer förfaller i händerna på områdets yngre slödder. Områdets boende vågar inget annat än att hålla sig hemma så fort mörkret faller. När Harrys nära och kära samt vänner får sätta livet till för det lokala barnrumpsgänget med skarpladdade pistoler, bestämmer sig Harry en dag för att en gång för alla slå tillbaka med samma medel som detta ungdomsgäng använt i området. Det är en mycket välspelad film och med en bra handling. Jag vill starkt rekommendera Harry Brown när nu Michael Cane återigen visat var skåpet ska stå i denna filmvärld.



Denne Michael Caine är en genial skådespelare!

Att vara skådespelare är en underbar och överbetald hobby för barnasinnen!  /David Niven

dan 

Kommentarer

Postat av: J

Publicerad 2010-01-29 23:00:07

Den verkar riktigt bra och jag håller med, Caine är grym!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

dajo57

Jag är en mycket vänlig man, kärleksfull men beklämmande dum, rent ut sagt korkad, dä ä ba så ha ja ju sagt!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela