Dan Jonssons Blogg

En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

Skolket i skolan!

Publicerad 2010-09-23 15:49:45 i


Ett av Jan Björklunds dumma skolförslag är att tvinga föräldrarna till skolan om eleverna inte sköter sig! Hur i hela friden ska man kunna bygga upp ett ömsesidigt förtroligt förhållande mellan hem och skola om detta lagförslag genomförs. vad blir straffet om de inte hörsammar, fängelse, böter eller rent av kvarsittning? Det kommer inte att funka, så är det bara!!!

Det kanske är tänkt att eleverna ska använda sina föräldrar som ersättare vid exempelvis skolk, se ovan! Det finns en hel del korkade förslag i Herr Björklunds lilla värld!!!

Skolan är grovt sett tolv års inlärning av typ multiplikationstabellen. Är man vild och galen nog att protestera får man veta att man är MBD-skadad!
  /Bo Dahlbom, professor i IT



PS Match ikväll borta mot Skellefteå. Det blir tufft det, men hoppas MODO har fått ordning på spelet så att de spelar som i de två första matcherna!!! DS

dan

Kommentarer

Postat av: Linda

Publicerad 2010-09-23 16:21:03

Hej hamnade här av en slump och fastnade ju så klart.



Detta med skolan är bara katastrof. Såna där saker funkar inte i verkligheten. Men skolan vill å andra sidan alltid frånsäga sig ansvar om dem kan så det är väl därför såna här förslag dyker upp! Suck säger jag bara!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

dajo57

Jag är en mycket vänlig man, kärleksfull men beklämmande dum, rent ut sagt korkad, dä ä ba så ha ja ju sagt!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela