Dan Jonssons Blogg

En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

Snöbild, fyllehund och fredag!

Publicerad 2011-03-18 15:25:11 i Humor,

Fredag och MODO vann igår, kuuuuung! Varför kuung? Jo, dels för att fredagen betyder helg och då är Ingela hemma och jag slipper sitta/ligga ensam här hemma hela dagarna. Sen det där med MODO är ju självklart något att glädjas åt. Men Modo måste vinna alla sina återstående matcher för att slippa Allsvenskan, huuuuuva hemska tanke!!!


Startar fredagen med en liten svårtolkad snöbild. Är det ett stort snödrev på ett berg eller är det ett litet snödrev efter en vägkant, ja säg?


Passande bild på fredagen? Tänkte på det att en hel del runt om i vårt avlånga land festar och i fyllan smäller av ikväll, tyvärr! Kanske en del av dem gör som Gibson och hamnar under bordet!? Skillnad? Jo Gibson vaknar och slipper en eländig baksmälla!!!

Men nu är det ju fredag och jag sitter och tittar på Emil Jönsson och de andra skidåkarna som åker skidor för fullt på Lugnet i Falun. Heja Sverige!!! Ha det skönt och gott ikväll och glöm inte att försöka njuta av livet trots sjukdom, smärta, Japan, Libyen och Alliansen!! Nu till veckans historia.

En ung blondin från Stockholm ville gärna ut och resa. Eftersom hon saknade pengar så gick hon ner till Skeppsbron. Då kom en snygg sjöman förbi och sa att han skulle till Amerika och att han kunde smuggla med henne på båten. Hon följde med sjömannen och smög ombord på båten på natten. Varje natt kom sjömannen med mat till henne och sen älskade de passionerat till gryningen. Tre veckor senare upptäcktes hon av kaptenen.
- Vad gör du här?
- Jag får mat och resa till Amerika mot att en sjöman får ligga med mig.
- Då har han verkligen lyckats, för det här är Djurgårdsfärjan!

Att roa sig är som en försäkring - ju äldre man
blir desto högre blir kostnaden!
  / Frank McKinney Hubbard

dan

Kommentarer

Postat av: joanna- Att leva med Aspergers syndrom!

Publicerad 2011-03-18 17:25:11

Tänkte bara tipsa om att du nu har chansen att bli dagensblogg:)

Klicka här för att anmäla dig:

http://www.domkallarmighannes.com/2011/03/dagens-blogg_17.html



Eller ställ en fråga i min blogsvarsruta och bli länkad inför mina 300-600 unika besökare/dag:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

dajo57

Jag är en mycket vänlig man, kärleksfull men beklämmande dum, rent ut sagt korkad, dä ä ba så ha ja ju sagt!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela