Dan Jonssons Blogg

En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

Vad det kan gå fort och Tranströmer!

Publicerad 2011-10-06 16:13:28 i

Den 20 september träffade jag ryggspecialisten Ulf Thelander. Han ville att jag ska göra en ny slätröntgen och prova ut ett brett läderbälte på ortopedtekniska kliniken. Min tanke då var att jag får nog vänta framemot 3 månader innan jag får komma och göra detta. Men döm om min förvåning när det härom dagen damp ner två brev i postlådan från landstinget.


Är det jag och Gibson?

I dessa kunde jag läsa att tisdagen den 11 oktober så ska jag till ortopedtekniska och den 13 oktober så är det då dax för röntgen. Det tog alltså 3 veckor istället för 3 månader, som jag är van! Fantastiskt va glad jag blev och är, bara nu detta håller i sig resten av min dåliga ryggperiod. Jag menar faktiskt period för jag hoppas och åter hoppas att jag ska bli så gott som helt återställd när den Svenska läkarvetenskapen gjort sitt med min rygg!!!

Att få det som fyller ens tid att också fylla ens liv, är livskonst! /Frithiof Brandt

PS Idag får vi gratulera årets nobelpristagare i litteratur, Tomas Tranströmer! Äntligen en mycket duktig svensk författare som får det finaste av fina, kanon!!! DS


Tomas Tranströmer, läs om honom HÄR!

dan

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

dajo57

Jag är en mycket vänlig man, kärleksfull men beklämmande dum, rent ut sagt korkad, dä ä ba så ha ja ju sagt!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela