Dan Jonssons Blogg

En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

Pizza, mjöd och kavel!

Publicerad 2011-09-19 16:01:13 i Familjeliv,

I fredags så åkte vi till Umeå, andra helgen i rad faktiskt. Vi kom iväg runt middagstid och hade ingen lust att fixa middag här hemma så det blev en pizza i bilen, gott som tusan och mysigt! På lördagen åkte jag och Ingela runt lite för att fördriva tiden, tills det att Ida slutade för dagen på "Glitter". Vi åkte en sväng till "Returcentrum" i Vännäsby och fyndade lite. Sen blev det att handla lite mat innan hockeymatchen mellan DIF och MODO skulle börja. En sådan skön lördag det blev med MODO:s seger som extra krydda, KUUUUUUUUUUUUUNG!!!


En kebabpizza i bilen, muuums!


Det kanske syns att den var både varm och god, ja riktigt varm och riktigt god!


På Returcentrum i Vännäsby så hittade vi lite av varje, undrar just vad Ingela ska med kruskaveln till?


Oavsett vad hon tänker ha den till så lägger jag beslag på den så att hon inte hittar den om vi skulle komma att bråka någon gång. Njaa så farligt är det faktiskt inte, så den får ligga i baklådan.


Kolla vad jag hittade, mjöd till en riktig viking, det ni!!! Men eftersom jag insåg att jag inte är någon viking utan bara en gammal gubbe med dålig rygg, så fick kruset stanna kvar på Returcentrum.

I morgon tisdag så ska jag träffa en ryggspecialist som kommer ner hit till vårt sjukhus från Umeå. Börjar bli lite orolig över mötet då jag inte vet vad som komma skall och vad jag egentligen vill. Men anser han att det bör göras en ny operation, så får det väl bli så.


Härligt!!! 4 - 1 till MODO mot DIF,
i lördags, KUUUNG!!!

Ovisshet är den mest plågsamma av alla känningar!  / Dr. Paul Tournier

dan

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

dajo57

Jag är en mycket vänlig man, kärleksfull men beklämmande dum, rent ut sagt korkad, dä ä ba så ha ja ju sagt!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela