Dan Jonssons Blogg

En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

Vilket sällskap han är!

Publicerad 2012-04-14 18:08:04 i Familjeliv,

Sitter och ser elitseriens hockeyfinal nr 3 och har sällskap av Gibson, vår borderterrier. Dagarna då Ingela arbetar så är han ett jättebra att ha! Han är både sällskap och med en hund följer en massa arbete som håller en gammal ryggsjuk gubbe igång. Dessutom så får han med mig ut på promenader varje dag, nästan, och det är så himla skönt och bra.

Appropå mina framtida jägarplaner så får jag väl se om det blir någon jakthund av Gibson. Jag tränar en hel del apportering, som han är duktig på, och rådjur stöter han ju gärna så vi får se vad det lider. Men jakt lär det bli, med eller utan hund, då jag har blivit inbjuden av snart ett tiotal bekanta, kanon!!!


Elitseriehockey är spännande!

En vän är någon som ger dig friheten att vara precis den du är! /Jim Morrison

PS Hoppas nu inte att alltför många TIMRÅ-fans tog illa upp av gårdagens roliga historia? Det är ju faktiskt så att jag blev glad över att TIMRÅ IK klarade sig kvar i elitserien. Det är kung att ha två lag i Västernorrland, det blir så häftiga derbyn då!!! Ds

dan

Kommentarer

Postat av: Ann-Katrin o Stig

Publicerad 2012-04-15 06:18:15

ETT STORT GRATTIS TILL GIBZON PÅ HANS FEMÅRSDAG PUSSA PÅ HONOM FRÅN OSS.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

dajo57

Jag är en mycket vänlig man, kärleksfull men beklämmande dum, rent ut sagt korkad, dä ä ba så ha ja ju sagt!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela