Dan Jonssons Blogg

En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

Låt Björn Ranelid vara!

Publicerad 2012-02-29 18:57:39 i Musik & dans,

Jag har aldrig läst någon av alla Björn Ranelids böcker, så jag vet inte om hans författarskap passar mig. Däremot har jag sett honom både i TV-programmet "Let's Dance" och i "Stjärnorna på slottet". Vad är det som väcker ett så stort hat mot honom? Jag förstår inte? Man ska väl kunna visa sig oavsett utseende eller klädstil utan att bli påhoppad.

Nu har hans medverkan i "Melodifestivalen" väckt enormt starka känslor runt om i Sverige. Man kan tycka vad man vill om den mannen, men att hoppa på honom med fruktansvärt stora starka påhopp på hans person är rena mobbingen. Människor skriver väldigt otrevliga saker på nätet och det är rentav en enorm känslostorm som rasar där ute. Det är otäckt. Jag kan förstå att han upplever det som jobbigt och kränkande.


Björn Ranelid och Sara Li framförde ett av bidragen i Schlagerfestivalens deltävling i Leksand. De röstades fram som ett av två bidrag till finalen i Globen. Svenska folket hade sagt sitt om deras bidrag!

Aftonbladet skriver: "Björn Ranelid har berättar hur det har beskrivits som att han ”mördat Melodifestivalen” och han känner sig nu anklagad för att vara en mördare. Författaren känner att han fått betala ett högt pris för sitt deltagande i Melodifestivalen och att kränkningarna nu gått för långt. Han skriver":

"Det är numera godkänt att kalla och benämna mig vad som helst, förtala, håna och kränka mig hur mycket som helst på bloggar, i twitter och i allsköns tidningsartiklar och krönikor. En känd artist och författare skrev att jag borde lobotomeras. En krönikör i Svenska Dagbladet anklagade mig för mord. Jag kommer aldrig mer att kommentera dessa sjuka människors hatiska lögner. Jag drar mig härmed undan och tillbaka och Sveriges yrkeshatare må välja ett annat objekt och offer för sina perversa lustar. De har aldrig skrivit ett enda relevant ord om mig, utan i stället avslöjat sina egna brister, tillkortakommanden och misslyckade liv. Jag tackar för mig.

Jag kan inte förstå vari mina brott består. Jag har i svensk press blivit sämre behandlad än terroristen och massmördaren Anders Behring Breivik." / Björn Ranelid den 27:e februari 2012, klockan 21.25

Jag tycker att de som häcklar och mobbar andra personer offentligt, ska tänka efter på vad de gör och sluta med dumheterna. När det gäller finalen av den svenska schlagerfestivalen så kan ni som inte fixar att titta på Björn Ranelid ordna med fika eller gå på "muggen" när han framför sitt bidrag. Ni kan faktiskt göra precis vad ni vill, men sluta att kränka och förtala honom. Låt Björn Ranelid vara i fred helt enkelt!!!

Förtal är värre än kannibalism! /Saint John Chrysostom

dan

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

dajo57

Jag är en mycket vänlig man, kärleksfull men beklämmande dum, rent ut sagt korkad, dä ä ba så ha ja ju sagt!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela