Dan Jonssons Blogg

En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

Vårt barnbarn - MODO-it?

Publicerad 2012-02-13 18:36:02 i Familjeliv,


Snygg T-shirt du har Myra!

Vad jag längtar efter att få träffa lilla Myra igen! Att få uppleva det stora med att få barnbarn kan inte köpas för pengar, så är det bara!!!

Som ni ser så försöker jag indoktrinera vårt lilla barnbarn till att intressera sig för hockey och då speciellt för det fantastiska laget MODO Hockey! Men tänk om hon en dag, som tonåring, skulle komma på besök och ha en TIMRÅ eller BRYNÄS-tröja på sig, eller något annat elitserielag! Vad skulle jag tänka då? Nä huvvaligen, hemska tanke! Men tur är att det bara är en utopi och en gräsligt osannolik tanke. Nej, nej, hon kommer att bli MODO-it det vill jag lova, det är bara på det viset!!!

Ryggh-vetet håller mig fast i sitt grepp! Nu några dagar har det varit extra dåligt, kanske mest beroende på att jag är på väg att bli förkyld. Vilket fall som helst så ska jag på återbesök till min ryggspecialist på onsdag. Jag hör av mig efter det och meddelar hur det gick! Ha en skön onsdagskväll!

Livet är mer underhållande än vad vi trodde! /Andrew Lang

dan

Kommentarer

Postat av: Ida

Publicerad 2012-02-13 20:29:48

Åååh skruttan min! Klart hon blir modoit, nåt annat kommer mamma och pappa inte gå med på! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

dajo57

Jag är en mycket vänlig man, kärleksfull men beklämmande dum, rent ut sagt korkad, dä ä ba så ha ja ju sagt!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela