Dan Jonssons Blogg

En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

Pingst i VännÄsby!

Publicerad 2012-05-28 16:09:21 i Familjeliv,


Kristoffer och Myra på Jerreviks altan!

Efter en underbar Pingsthelg så är det åter vardag. Oj vad vi har fått umgås med vårt barnbarn Myra i helgen! Vi har dansar, vi sjungit och vi har skrattat åt och med denna underbara varelse, ja helt enkelt underbar! Men så tycker nog alla mor- och farföräldrar, eller hur Bodil å Anders? Idag måndag den 28 maj fyller Myras mamma Ida 26 år, HURRA min fina konontjej till dotter, och grattis på dig! 

26 år, det är inte klokt vad tiden går! Nyfödd ena dagen å tonåring nästa dag, myndig dagen därpå och sen utflugen, vart tog alla dessa fantastiska dagar vägen, ja säg!!! Jag tycker inte att jag känner mig äldre än när Kristoffer å Ida föddes, men jag ser det ovillkorligen när jag om morgonen ser mig i spegeln. En del kallar det vackert jag kallar det kalt å skrynkligt!!!

Ålderdomen är det hittills enda kända sättet att
leva länge!
  /Charles Augustin Sainte-Beuve

Ps Igår började skyttet för jägarexamen på fullaste allvar med hagelskytte! Få se om det blir uppskjutning denna vecka, vem vet? Ds

dan

Kommentarer

Postat av: ida

Publicerad 2012-05-29 12:07:19

Fantastiskt vilken söt unge! ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

dajo57

Jag är en mycket vänlig man, kärleksfull men beklämmande dum, rent ut sagt korkad, dä ä ba så ha ja ju sagt!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela