Sjukpensionär på riktigt!

Var som sagt på möte med min arbetsgivare idag och fick min dom! När man blir "sjukpensionär" så stryks man ur rullorna, det är bara på det viset! Detta trots att jag enligt sjukförsäkringsreglerna får börja jobba igen om jag skulle bli bättre i ryggen. Men för att bli bättre då måste ett under ske eller att en andra operation går att genomföra med gott resultat.
 
Som tur är så får jag enligt samma sjukförsäkringsregler jobba 5 timmar i veckan utan att för den skull tappa min "sjukpension". Skulle det fungera så vore det Kanon! Då finns jag åtminstone kvar på skolan och får träffa mina arbetskamrater samt jobba lite med ungdomarna. Jag ska träffa min närmsta chef den 5 december och förhoppningsvis får jag då veta om han vill och om det går att låta mig jobba dessa ynka timmar i veckan och då helst med ett rörligt schema. Fortsättning följer då jag vet!!!
 
Kul bild som stämmer ganska bra tycker jag. Man börjar definitivt närma sig trappans slut, he he! Tyvärr så var jag tvungen att vända bilden så här för annars blev texten så liten så den gick inte att läsa. Förstått??
 
Skratta inte åt ålderdomen - önska att du själv når den! /Kinesiskt ordspråk
 
dan

Kommentera bloggen här!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0