Dan Jonssons Blogg

En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

Filmtips!

Publicerad 2012-09-02 15:10:00 i Film och litteratur,

Här kommer ett filmtips så här på söndagseftermiddagen. Filmen jag syftar på heter "Hope springs" och i rollerna ser vi bland annat den underbara karaktärsskådespelaren Colin Firth! Filmen är hyfsad och väl värd att se om man vill få en liten uppmuntran i dessa regniga tider, en glädjespridare alltså!!!
 
Filmposter "Hope springs".
 
Handling:
En dag får den brittiske konstnären Colin Ware (Colin Firth) en bröllopsinbjudan. Den kommer från hans egen fästmö Vera (Minnie Driver) - som bestämt sig för att gifta sig med en annan man. Chockad och olycklig tar Colin sin tillflykt till ett litet motell i den amerikanska småstaden Hope Springs. Där tänker han försörja sig som porträttecknare och försöka glömma Vera. På motellet möter Colin den unga amerikanskan Mandy (Heater Graham), som får honom att komma över sina kärleksbekymmer. Colin förälskar sig i Mandy och har snart inte en tanke på sitt gamla ex - tills Vera en dag plötsligt dyker upp på motellet... HOPE SPRINGS är en underbart rolig romantisk komedi. Colin Firth (BRIDGET JONES DAGBOK), Minnie Driver (AN IDEAL HUSBAND) och Heather Graham (BOOGIE NIGHTS) bidrar var och en på sitt eget sätt till att göra den här filmen till en riktig pärla! /Saxat från Lovefilm.se
 
Om du inte finner kärleken hos en man eller en kvinna, finner du den alltid hos en krukväxt! /Tina Turner
 
dan

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

dajo57

Jag är en mycket vänlig man, kärleksfull men beklämmande dum, rent ut sagt korkad, dä ä ba så ha ja ju sagt!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela