Dan Jonssons Blogg

En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

Katastrof i TV-soffan!

Publicerad 2012-09-23 21:30:00 i Familjeliv,

Igår var katastrofen ett faktum! Men vad var det då som var så illa att det fått katastrofstämpel? Jo någon av oss två hade förlagt fjärrkontrollen till vår TV, mest troligt jag eftersom jag hade den sist! Ja inte var det så himla farligt kan det tyckas, men rackarns vad besvärligt TV-tittandet blev. Det var och är jättejobbigt att inte veta att man lagt den någonstans. Vi sökte igenom hela huset igår kväll, det tog minst tre timmar för mig. Sen fortsatte sökandet idag söndag och nog sökte jag i minst 2 timmar denna gång. Just det att inte veta var den är innebär att vi inte kan släppa tanken på var var vaaar! Men hur har det gått nu då?
 
Fjärrkontroll som kan användas till upp till 4 enheter!
 
Jo vi fick åka till Elgiganten och köpa en universal fjärrkontroll, exakt en sådan som är på bilden här ovan! Den fungerar kanonbra men trots det så är det helt sjukt svårt att släppa sökandet av den rätta fjärrkontrollen! Det kommer nog att sitta i flera flera dagar för min del eftersom jag är helt "nojig" när det gäller att söka borttappade föremål. Jag måste bara hitta den "pryl" det gäller, hur lång tid det än tar, sjukt va???
 
PS Har det med ålderna att göra, det här med att lägga bort grejer och inte minnas var? Eller börjar jag bli senil? Jag bara undrar! DS
 
Lycka är god hälsa och ett dåligt minne!  /Ingrid Bergman 
 
dan

Kommentarer

Postat av: ida

Publicerad 2012-09-23 22:13:25

hahaha du är inte senil! min man är ju värre än dig vet du, blott 28 år gammal. och jag MÅSTE också hitta det jag tappat.. släktdrag!

Svar: ja i så fall släktdrag från din mor, inte jag för jag strular ju aldrig som du vet (host host hmm)!!!
Dan Jonsson

Postat av: Lippe

Publicerad 2012-09-23 22:20:07

Den ligger någonstans heldumt! Du satt med den i handen och så kom du på att du skulle ta en kopp kaffe till och så tog du med dig den ut i köket och lade den på en hylla eller i kylskåpet. Eller också satt du och väntade på att det skulle bli reklam så att du kunde springa på toa och då lade du den på elementet eller på badrumsskåpet!
Hur jag kan veta?? Ja, det har ju aldrig hänt mig.....

Svar: Vi har inte hittat den än och vi har inte kunnat släppa det än heller! Men det börjar bli lite normalare, men visst tusan tittar vi oss omkring vartän vi än är i huset! Nää du det har aldrig hänt mig förrut heller (hum hum hmmm) så därför tror jag numera att min fru Ingela kan vara den skyldige. Fast man vet ju aldrig?!!!
Dan Jonsson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

dajo57

Jag är en mycket vänlig man, kärleksfull men beklämmande dum, rent ut sagt korkad, dä ä ba så ha ja ju sagt!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela