Hej igen!

Nu är det dags att vakna ur sommarens slummer! Efter ett antal grillmiddagar och ett oräknerligt antal glassar är det dags att återgå till vardagens lunk! Det är klar att för min del är skillnaden hårfin och kan väl bäst beskrivas med att på sommaren är min fru ledig, för övrigt ter sig sommar, höst, vinter och vår, sig ganska så likformigt för mig!
 
Men nu är det då dags att få fart på den slumrande bloggen och ge er det senaste av det allra bästa och mesta som kommer mig för näsan, ni förstår nog!?
 
Jag hade ju tidigare lovat att förtälja vad min ortopedläkare i Umeå hade att säga om min rygg utifrån de senaste röntgenbilderna. Nu är det faktiskt på det viset att han inte hade ett uns att säga mig! Det hade blitt någe fel i kommunikationerna mellan ortopeden och röntgen i Umeå.
 
Tanken var ju att jag skulle åka upp tidigt på förmiddagen till röntgen på Umeå lasarett och ta dessa bilder, vartefter min ortopedläkare skulle gå igenom dessa bilder. På eftermiddagen skulle vi träffas och jag skulle få min dom, den senaste i raden alltså. Men icke! Av någon anledning hade remissen till röntgen kommit bort eller glömts att skicka, vad eller hur missen uppstått skiter jag i då det föga hjälper att gnälla eller bråka
 
Istället så blev det nu så att han skickade en ny remiss men till röntgen på Örnsköldsviks sjukhus och när det var klart skulle då bilderna skickas upp till Umeå och jag skulle sen bli kallad dit upp igen.
 
Bilderna är nu tagna och ivägskickade och här går jag då i väntans tider och hoppas på att bli kallad denna höst och inte våren 2014!!!
 
Närbild på en av de uppstoppade älgarna på älgmuseet vid älgfarmen i närheten av Bjurholm. Nu har ni fått svaret på vad detta var för något, praise the lord!!!
 
dan

Kommentera bloggen här!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0