Magsjuk och influensadrabbad!

Ni kanske undrar varför det dröjt så länge sedan min blogg blev uppdaterad, de ska jag berätta nu ......
 
... jo förra onsdagen så fick jag magsjuka! Jag låg mer eller mindre däckad fram till helgen då jag så smått kom igen. Magsjuka är ingen större lyx att gå igenom och än mindre då man har det besvärligt i ryggen. Men nog om det, för då i lördags kände jag att jag började få ont i halsen och ......
 
... sen i söndags har jag mer eller mindre legat däckad av influensa eller vad det nu är, å inte ä're bra än på någe vis. Samtidigt har min fru legat med samma elände förutom att hon klarat sig från magsjukan. Så nu vet ni hur jag har det för tillfället, ha det!
 
dan
 

Kommentera bloggen här!
Postat av: Lippe

Att kräkas är väldigt otrevligt och helt urjävligt med ryggskada! Och så en förkylning på det? Hyga! Krya och vila till er bägge!

Svar: Tack för omtanken! Men fy va jobbigt det är när man spyr och har kass rygg. Varje hulkning är som en stor kökskniv i röven, nej jag menar rygge. Ha det gott!!!
Dan Jonsson

2013-03-07 @ 12:40:25
URL: http://hrifrnochvidare.blogspot.se
Postat av: Lippe

Jag tror jag vet vad du menar. Ryggen slutar ju i röven liksom ;) Ha det gott du också!!

Svar: Jamenjäklar det har du ju rätt i! Kanske därför jag fiser när jag böjer mig lite tex de ggr jag kan dammsuga, för då fiser jag så våldsamt vid ryggböj så jag hör inte dammsugaren!? Ska nog ringa vårdcentralen och Elektrolux i morgon, he he!!!!!
Dan Jonsson

2013-03-07 @ 21:49:56
URL: http://hrifrnochvidare.blogspot.se
Postat av: Lippe

Hahaha!! Fis du bara, det brukar lätta :)

2013-03-08 @ 08:19:30
URL: http://hrifrnochvidare.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0