Teknik på ven!

Jamen jädrans vad det kan bli fel med särskrivningar Påven och den Danska ön ven har nog inte så mycket gemensamt. Nej tänk på det, särskrivning kan bli hur fel som helst!!! Undrar just om det är en Ipod eller en Samsung surfplatta han har där den förre Påven???
 
Ps Ven är inte en Dansk ö utan Svensk och tillhör Landskrona kommun i Skåne! Tack till dig som vaket upptäckte mitt fatala misstag (misstag å misstag, nej sanning å säga så visste jag inte bättre)! Ds
 
dan

Kommentera bloggen här!
Postat av: Lippe

Jag kan tycka att särskrivningar är lite roliga. Om de inte dyker upp i tidningar eller i andra skrifter som ska vara informativa. En handledning med felaktiga särskrivningar skulle jag inte ha något förtroende för.
Skyltar i affärer och så kan jag fnissa gott åt! Vad jag däremot har svårt för är när telefoner själva ska skriva och fylla i ord! Tack, men jag skriver själv liksom!

2013-03-24 @ 21:40:55
URL: http://hrifrnochvidare.blogspot.se
Postat av: Marie

Hej Dan,
Jag brukar titta in på din blogg då och då. Tycker att det är trevligt att läsa om hur ni har det i naturen där uppe i norr och tycker om att se dina vackra naturbilder. Nu såg jag emellertid att du skrev om Ven som en dansk ö och då måsta jag rätta. Ven är Öresunds pärla - en liten ö som tillhör Landskrona kommun och därmed en svensk ö. Väl värd ett besök om du kommer till Skåne. Hej då.

Svar: Du har helt rätt Marie! Jag har alltid trott att ven tillhört Danmark, men se det gör den inte! Detta visar trots allt att man lär så länge man lever!!! /Dan
Dan Jonsson

2013-03-29 @ 22:21:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0