Filmtips, Strike Back!

Gillar du mycken pang pang samt hjältar som aldrig dör hur farligt det än är, ja då är den här TV-serien från HBO något för dig, jag lovar!!!
 
Den här actionfyllda thrillerserien från HBO, handlar om den brittiska underrättelsetjänstens topphemliga organisation Sektion 20. Michael Stonebridge, en brittisk sergeant i elitlaget för terrorismbekämpning, och Damien Scott som tidigare arbetade för amerikanska Delta Force samt deras team reser världen runt i jakten på den livsfarliga terrorister som planerar en massa "sattyg"!
 
Häng med dessa tuffa grabbar som räddar världen från "onda" män!

Första gången du träffar den amerikanske elitsoldaten Damien Scott (Sullivan Stapleton) knullar han en thaibrud bakifrån. Det är metaforiskt på så många plan, framförallt då Damien själv är ett enda stort rövhål.

Längst ut på andra sidan spektrat av dysfunktionella personligheter hittar du Stonebridge (Philip Winchester), den brittiske SAS-soldaten som gör allt enligt regelboken. För att stoppa en internationell terrorist som hotar vår kollektiva frihet måste det omaka paret arbeta tillsammans. Strike Back staplar klyschor på hög som om de vore kaplaklossar. Med breda penseldrag i svart och vitt målar serien upp en skev världskarta där allt som inte är väst antingen är bananrepublik eller jihadland.

 

Livet är hårt. Sen dör du. Sen kastar de jord i ditt ansikte. Sen äter maskarna dig. Var tacksam för att det sker i den ordningen! /David Gerrold

 

dan


Kommentera bloggen här!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0