Varför går tiden så fort?

Jag har blivit tidsbestulen! Alltså tiden går så rasande snabbt så jag blir nästan förtvivlad! Här är jag liggandes på en mjuk och skön fäll, som helt oförstörd liten 6 månaders herre. Nu är jag 58 år och vet med mig att jag börjar närma mig åldern då prat om sjukdomar blir det genomgående temat vid all social kontakt!!!
 
Lustigt nog så känns det som om tiden har gått snabbare ju äldre jag blivit, trots att jag vet att så är inte fallet! Jag rent av känner mig bestulen på tid. Från det att barnen var små och till nu känns som 5 - 6 år men är i verkligheten drygt 30, fattar ni vad besynnerligt och ledsamt på samma gång!
 
Här är jag 9-10 år och sitter och kollar på småkryp tillsammans med min dåvarande bästis Stefan. Från det att denna bild togs och fram till nu känns banne mig inte som ca 48 år! Jag blir nästan gråtfärdig när jag tänker på det!
 
Slutligen så har jag kommit upp i dryga 20-årsåldern. Bilden tagen omkring 1976 - 1977 och det känns inte alls så länge sen, jag minns till och med vad jag drack, jo det var strårom och portello eller trocadero. Detta är alltså ca 40 år sedan! Får jag leva i 40 år till så är jag 98 år när jag dör, vilket jag förmodligen aldrig blir utan får vara nog så glad om jag blir 78 år.
 
Nä fy sjutton vad tiden går fort så här med perspektiv. Jag har ju så himla mycket ogjort och jag hoppas så ofantligt mycket på att höstens ryggoperation ska hjälpa mig "på fötter" igen. Om så blir fallet så ska jag hinna med en massa roliga saker. Vad det är för något jag vill göra säger jag inte nu, utan ni får ge er till tåls tills den dagen kommer, så är'e ba!!! Till slut så vill jag hälsa till er alla att SIMMA LUGNT!!!
 
Det förflutna är ett spöke, framtiden är en dröm, och allt vi någonsin har
är nuet! /Bill Cosby
 
dan

Kommentera bloggen här!
Postat av: Svågerskan

Dan, hav tröst! Det är inte vi som blir äldre, det är bara våra barn och barnbarn som växer. Tro inte på spegeln! Jag minns dig från det du var 12 och det är många roliga minnen. Jag är ju inte gammal (inte i min spegel).

Svar: Kan jag få låna din spegel då "Svågerskan"!!! ;-)
Dan Jonsson

2015-07-31 @ 20:34:16
Postat av: Svågerskan

Kom och hämta. Tala om före så jag hinner sätta på kaffe

2015-08-01 @ 18:09:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0