Morgondimma och Imse vimse spider!

Med förhållandevis kalla nätter så uppstår det sådan skön och lite "spooky" omgivning då solens varma strålar träffar marken. Luften känns ren och skön och promenaden blir lättsam och samtidigt lite fantasifull, då man inte ser så klart pga dimman och en rotvälta kan lätt få formen av en björn om fantasin är den rätta.
 
Spindelnätet hänger där blöt och tung i väntan på att solens strålar ska torka den. Vid sådana här tillfällen blir skogens alla spindelnät synliga och man ser massor av dem vart än man än går!!!
 
Platonisk kärlek är som en skogspromenad utan hemväg! / Werner Mitsch
 
dan

Kommentera bloggen här!
Postat av: Ida

vackert!

2015-05-29 @ 17:40:05
Postat av: Agneta

Hej jag skulle vilja komma i kontakt med dig. Tänkte kolla om du skulle vara intresserad av att dela med dig av någon jakt historia i Anundsjö aktuellt?
/agneta

Svar: Hej Agneta!Javisst kan jag det! Men då blir det utifrån mitt nybörjarjagande på äldre dar! /Dan
Dan Jonsson

2015-06-17 @ 11:15:03
Postat av: Agneta

Hej Vad kul. Jag har manusstopp 10 aug. Skulle det funka och hinna skriva ner din historia till dess? ca 2200 - 2700 tecken. Har du även två bilder så vore det bra.
maila till mig. Trevlig sommar!

Svar: Hej igen! Jag har haft det jättejobbigt med ryggen i sommar och har inte kunnat focusera på något som att skriva eller läsa! Men vem vet? Kan jag så fixar jag fram en liten berättelse samt 2 kort med. När är det nästa gång du har manusstopp??? Vi höres!!/Dan
Dan Jonsson

2015-06-22 @ 06:58:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0