Nu är det gjort!

Nu är operationen gjord och allt känns förväntansfullt! Visst tusan har jag ont men det vore ju konstigt annars. De gamla instrumenten som var inopererade sen förra operationen i Strängnäs är borttagen och ersatt med kraftigare "grejer" samt stellagt en nivå till (en kota till) och dessutom stellagt en nivå ner genom att fästa hela "paketet" i höftkammarna med långa skruvar, tre ggr så långa som i kotorna. När jag fått röntgen bilderna på cd så ska jag visa er hur det ser ut!!
 
Här är jag på gång att vakna efter narkosen!
 
En lycklig men sliten liten man sitter för första gången efter operationen. Jag säger bara AAAAJJJ!!!
 
Såret efter operationen fäst ihop med 42 agraffer istället för sydda stygn! Såret man ser längst upp till höger, är efter dränaget som dränerar bort blod i från operationssåret.
 
Bara för att det ser lite halväckligt ut så visar jag den här bilden!
 
Som sagt, jag har stora förhoppningar om att bli bättre efter denna operation. Men som min opererande ryggspecialist menade så är det nog uteslutet att jag blir kvitt all värk. Men reduceras den till hälften vore jag jättenöjd. Börja arbeta i någon form? Det får framtiden utvisa!!! Vi syns och höres!!!
 
Smärta är roten(grunden) till kunskap! /Simone Weil
 
dan

Kommentera bloggen här!
Postat av: Svågerskan

Hurra, vad skönt!!!! Hoppas du tillfrisknar lika bra som jag har gjort. Hör av mig på telefon snart. Kram

2016-03-30 @ 17:57:37
Postat av: En dålig rygg

Hej!
Jag har följt din blogg under lång tid och du skriver så bra!Hoppas att du är på bättringsvägen efter operationen.Väntar själv på en ryggmärgsstimulering vid Akademiska sjukhuset i Uppsala. Det värsta är att man får vänta så länge på behandlingarna. Bästa krya på dig hälsningar från en ryggsjuk!


2016-04-14 @ 14:28:35
Postat av: Renate

Hej Dan!

Idag i DN stod det om att rullatorn uppfanns i Sverige på 1900-talet, (http://www.dn.se/arkiv/stockholm/eva-karin-gyllenberg-lika-langt-som-till-jonkoping/), men eftersom jag kommer ihåg att jag sett en sådan på Bunge-museet, googlade jag och hamnade på din blogg. (http://danjonsson.blogg.se/2009/september/sjukvard-a-la-1700-tal.html)

Jag undrar om jag får använda dina foton i min blogg: Handikapptips, iFokus, Facebook och på Twitter. I så fall vill du att jag nämner din blogg och fotografens namn? I så fall vem är fotografen?

Hoppas du blir av med värken eller åtminstone att den minskar betydligt.

Med vänlig hälsning
Renate

-------------
Epost: textilochtips@bredband.net

Bloggar:
www.handikapptips.wordpress.com
www.textilochtips.wordpress.com

Facebook:
Handikapptips
TextilochtipsSvar: Tacka för det!!!Med vänlig hälsning/dan
Dan Jonsson

2016-10-12 @ 08:35:16
URL: http://handikapptips.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0