Dan Jonssons Blogg

En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

Oj, vad det ska SNUSAS nu!!!

Publicerad 2009-10-02 17:01:56 i Familjeliv,

Fick ett erbjudande från Henrik Nordström på Snusbolaget om att få testa deras snusprodukter! Helt klart svarade jag ja, för testa vill man ju alltid. Så vad händer? Jo jag har fått hemskickat 5 dosor lössnus samt 2 dosor portionssnus, av olika smak. Jag snusar ju uteslutande lössnus men lovade ändå att testa lite portionssnus (fjollsnus) också. Så nu är det dax att öka på snusandet ett tag och jämföra med de sorter jag normalt har köpt i mina dagar. Just nu snusar jag helst Göteborgsrapé (lössnus) och LD;s lössnus. Jag kommer att återkomma med resultatet av min lilla testrunda vad det lider.

Nu frågar sig kanske några av er hur jag med min socialistiska framtoning kan sälja mig åt dessa ekonomiska krafter? Men då svarar jag som så, detta är Dan Jonsson i ett nötskal, man vet aldrig var man har honom. Ena dagen hit, andra dagen dit, jag är väl för inte född i tvillingarnas tecken! Och för den delen så lockar det väl även en socialist att få snusa gratis ett tag framöver!!!!


Innan jag börjar med testet så måste jag ju göra mig av med en redan öppnad dosa LD!


Kolla in Snusbolagets hemsida HÄR!!

Nu är det helg så tugga och svälj!!! Solen skiner och det är så där höstmysigt som jag bara älskar. Både jag och Ingela är så gott som återställda från några veckors influensa. Det är skönt att slippa den ökade värken i ryggen som febern och influensan har gett, nu känns det inte lika förbenat ont, men det räcker! Det känns också skönt att allt återgår till det normala så att vi i första hand får röja upp efter att alla fönster är bytta här i huset. Återkommer till det så ni får se hur KANON det blev! Nu ska jag ta mig ut i garaget och försöka måla några fönsterfoder som är bytta på utsidan. 
 
Ha nu en trevlig fredagskväll!!! Käka något gott (ex.vis Palt) och titta på TV eller något som ni kan göra tillsammans, spela spel kanske?!

Optimisten vidhåller att vi lever i den bästa av möjliga världar,
och pessimisten fruktar att han har rätt.
   / James Branch Cabell

dan 

Kommentarer

Postat av: Pontus

Publicerad 2012-06-14 11:08:26

aå jävla nice att formodligen gratis få testa snus jag gillar snus men har helt andra åsikter än dig om vilka snus som är goda

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

dajo57

Jag är en mycket vänlig man, kärleksfull men beklämmande dum, rent ut sagt korkad, dä ä ba så ha ja ju sagt!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela