Gott Nytt 2011!En optimist stannar uppe till midnatt för att invänta det nya året. En pessimist stannar uppe för att vara säker på att det gamla året tar slut!   / Bill Vaughn

dan


Imorrn ä´re Nyårsafton!

Som sagt i morgon är det den sista dagen på år 2010 och vi övergår till 2011. Lova nu inte för mycket vid tolvslaget, men ät och festa å ha det kul hela natten lång!!!


I morgon smäller svenskarna av fyrverkeri för en massa miljontals kronor, uuuuuurrrkkkkk!Stoppar man i sig en massa mat, ostar och efterrätt så vill det ju ut förr eller senare och i olika skepnader. Mänskligt fyrverkeri med andra ord, å gratis med!!!

Många människor ser fram mot nyåret för att få en ny start på gamla vanor!  / P. J. O'Rouke

dan

Mellandagslunk och ryggsnack!

Ja, då har jag varit på ortopeden på Umeå lasarett. Blev jag något klokare? Njaääoo kanske? Denne herre, som försökte framstå som den kunnigaste av dem alla, menade först och främst att en operation i detta skede var ej att rekommendera, utan att man ska vänta minst ett halvår till, innan beslut. Men fick han bestämma så skulle det inte bli någon operation alls. Han menade att en ny operation var riskabel och rent av kunde försämra och öka på min redan nu förskräckliga värk. Han resonerade tvärt emot vad min läkare i Strängnäs gör. Men han påpekade samtidigt, trots hans självsäkra framtoning, att det han säger kanske inte alls löser mina problem utan att Marios operation mycket väl kan hjälpa mig (eller göra mig sämre). Ni förstår kanske min frustration!!! Jag frågade honom om jag kommer att bli bättre framöver utan operation. Ja kanske, kanske inte, du kan även bli sämre, var hans svar. Ja, ni märker hur förvirrande det blev med det besöket.

Han menade dessutom att jag skulle slänga kryckorna, som jag bara använder i enstaka fall, och börja tokträna. Jag frågade hur det skulle gå till när jag har så ont? Han menade att det vara bara att bita ihop och köra. Jag frågade honom om han någon gång hade haft så ont så att man inte vet vad man ska göra av sig själv. Men nej det hade han inte. Men han kunde ändå försöka inbilla mig att börja tokträna? Jag har upplevt detta flera gånger, att läkare har väldigt dålig kunskap och erfarenhet av värk. Många av dem har nog inte upplevt det helvete det innebär med en brännande sakta nerbrytande smärta. Det skrivs ut värktabletter till höger och vänster, men sen då?

Nu får jag vänta och höra vad överläkaren här på ortopeden i Örnsköldsvik har att säga. Får jag en remiss till Strängnäs eller ska jag avvakta 6 månader eller har han något annat i bakfickan, smärtklinik kanske? Ja, hur i hela friden ska detta "drama" sluta? Det enda säkra jag vet i nuläget är att min värk får jag leva med ett bra tag till!!!


Ida och Gibson vilar ut under någon av Juldagarna.

Att vänta gör ont. Att glömma gör ont. Men att inte veta vad man ska
göra åt det är den värsta smärtan!
/ Paulo Coelho

dan


Magsjuka!


Magsjukan kom på besök igår!!! Mådde pyton men mår inte så bra nu heller!! Hoppas bara att jag kan infinna mig på ortopeden på Umeå lasarett i morgon förmiddag, fy va tråkigt om jag inte kan.

Den som aldrig varit sjuk har aldrig lärt känna sig själv!  / Romain Rolland

dan

Klappar!

Jag är mycket tacksam för de Julklappar jag fick i år. Allt från Arkiv-X, Allt om historia-prenumeration, Call Of Duty (dataspel), rakvatten till en underbar MODO-tröja i flis och div. annat!! Kolla in några av klapparna!!!


En mycket upprymd Dan Jonsson, visar stolt upp några av sina "klappar". Lägg speciellt märke till MODO-tröjan i flis, helt fantastisk, snygg, varm och MODO, ja just det MOOOOODOOOOOO!!!


Data-spel, en för mig rolig grej fylld av njutning. Älskar att spela "krigsspel" trots att jag gjorde vapenfri tjänstgöring istället för den ordinarie "lumpen", vapenvägran alltså. Men data-spel är ju bara på låssas fastän ond bråd död råder. Bra avkoppling de stunder ryggen orkar med sittandet!Just i skrivande stund spelar MODO hemma mot AIK, leder faktiskt med 1-0 efter mål av Per-Åge SKRÖDER, 05,45 in i matchen. Första matchen sen de "tunga" värvningarna Nagy, Bartecko, Anders Eriksson och backfantomen Hannu Pikkarainen. Det ska bli KUNG att följa mitt lag under våren, hoppas jag!!!

En stolt man ser alltid ner på saker och människor; och, så klart, så länge man tittar ner, kan man inte se vad som finns ovanför!  / C.S. Lewis

dan


Juldagsgöra, bensträckning!

God Jul igen, på er alla! Efter den maratonätning som julaftonen innebär, så även juldagen och annandagen, så känns det både skönt och behövligt med att sträcka på benen. Väldigt många går ut på en Juldagspromenad kunde vi konstatera idag, så och gjorde vi. För att det ska ge något utöver det vanliga så bör man nog promenera i någon timme, men men icke för min del, det vart bara någon ynka kilometer, ni vet nog varför. Men det var i och för sig bättre än inget. Kolla in vad vackert det var i den underbart snödekorerade vinterskruden!!!


Det går nog inte att få till vackrare snölandskap än vår Norrländska vinter!!! Här ser vi Ingela, Ida och Samuel njuta av den sköna naturen!


Även under en skön stund ute i den friska luften har Dan Jonsson svårt att låta bli grimaserna. Stackars Ingela kan tyckas!!!


Sådär ja!! Han kan ju uppföra sig normalt ibland, omän långt mellan gångerna!

Skönhet är allt som skänker glädje!  / St. Edna Vincent Millay

dan


GOD JUL 2010!Nu så kommer Julen, nu är Julen här, lite mörk
och kulen, men ändå så kär!
  /Zacharias Topelius

dan

Glöm oss inte!

När det är minus 20 grader ute och snö döljer det mesta i matväg, då är det livsviktigt för våra vinterfåglar att vi matar dem regelbundet. De flesta av oss gillar att både höra och se dessa vackra fåglar, som vi har i vår fauna. Därför tycker jag att vi alla på ett eller annat sätt ska underlätta för dem under den svåra långa och kalla vintersäsongen. Dessutom så är det verkligen roligt att ha ett livfullt fågelbord dukat för våra små befjädrade vänner!!!


Talgoxen, den kanske mst välkända av våra vinterfåglar. Läs om Talgoxen HÄR! Här nedanför följer några actionbilder, på Talgoxar, från vårt matbord, idag dagen före Julafton 2010.
Inte de bästa bilder som jag tagit, det var lite för mörkt för det. Men de visar i alla fall lite fågelaction kring vårt fågelmatbord!

Det passar sig inte för sparvar att gå i Tranedans!  / Peder Syv

dan


Midvinternattens köld är .... !Tänd hellre ett ljus, än klaga över mörkret!  /Kinesiskt ordspråk

dan

Digital version av Jesu födelse!

Om Jesu födelse kan man läsa i de gamla evangelierna i Bibeln. Men hur vore det om man omsatte det till en modern digital version? Kolla in detta YouTube-klipp så får ni se hur det kan se ut, mycket nöje!!!Den som följer min himmelska Faders vilja, han är min bror, syster och mor!  / Jesus fån Nasaret

dan

Härligt med en "White Christmas"!Visst är det härligt med en snörik Jul? Minns en jul för några år sedan då hela tomten var grön och det fattades bara gräsklippningen. Nej nej, utan ska vi inte vara!!! Det behöver dock inte bli för mycket, så nu räcker det

Julen börjar i Guds hjärta. Men den är fulländad först när den
når människans hjärta!
  /Dale Evans Rogers

dan


Snart är´e Jul!Livet ger oss åter det vi ger åt andra!   / Ivo Andric

dan

Inte så bra det här!


Hemska tanke!!! Hur blir det nu då, till Jul? Ingen Tomte ingen Jul, eller??? Ja visst ja, vi har ju Kalle Anka!!!

När jag var tolv så följde jag med min far på jakt och vi sköt en fågel. Den låg där och
någonting slog mig. Varför kallar vi det ett nöje att döda denna varelse som var lika
lycklig som jag var när jag vaknade denna morgon!
  /Marv Levy

dan

Bildgåta, arbetslag och freeedag!

Igår var jag på skolan och träffade mitt arbetslag! De hade ordnat en liten fest med tillverkning av julgodis, mat och julklappsbyte. Det var så rackarns trevligt att få träffa arbetslaget igen, det var så himla länge sedan!!


Mysigt värre på arbetslagets julträff!!!

Så var det då dax att avslöja det rätta svaret på den sista bildgåtan av dem alla. Denna gång var det inte så lätt, men en prickade helt rätt och en annan var snubblande nära. Vi börjar med att titta på själva bildgåtan.


Så här så förra bildgåtan ut!


Svaret kommer här! En hundleksak, från Reginas Zoohörna, föreställande en helt vanlig "snopp"!

Vinnare av bildgåtan var Ida från Umeå. Grattis Ida till trisslotten! Det här var alltså den sista bildgåtan före Jul och inte bara före Jul utan tills jag känner mig sugen igen. Det är så tråkigt när det bara är 3 - 4 stycken som är med och gissar av alla de som besöker min blogg.

Nu är det ju fredag och det innebär ju en historia och här kommer den. Faktiskt en tomtehistoria denna gång!

Veckans historia

Som alla piloter får Jultomten reguljära besök av Internationella FlygInspektionen, och det var dagarna före jul som IFI kom på besök upp till Nordpolen.

Jultomten väntade besöket, och hade därför sagt åt småtomtarna att ha släden och renarna i topptrim.

Tomten tog fram sin loggbok och såg till att alla hans papper var i ordning. Syningsmannen gick långsamt runt släden. Han kollade renarnas seldon, landningsställen och Rudolfs mule. Med ytterst noggrannhet räknade han över Jultomtens vikt och balansering av den enorma lasten. Så var de klara för testkörningen. Tomten hoppade upp i släden, spände fast bältet och kollade kompassen. Så hoppade syningsmannen in vid sidan av Tomten, och Tomten blev lite förundrad då han såg att syningsmannen hade ett hagelgevär med sig.

-Vad är den där bra för?" frågade Tomten undrande.

Syningsmannen flinade och viskade:
-Det här får jag egentligen inte tala om, men vi ska testa hur det går om du förlorar en motor vid starten!


Ja, undra vad det kan vara?

Ha nu en trevlig och underbar fredagskväll och se till att ni har det mysigt, men glöm inte att vila upp er inför den stundande julhelgen!!!

En av dom bra sakerna med jul är att du kan få folk att glömma
det förflutna med en present!
  /Norman Vincent Peale

dan


Med lång tunga!


En av mina f.d. Gröna Trädpyton visar sin långa tunga!

Tisdagen den 28 december klockan 10.20 ska jag vara på ortopedkliniken i Umeå! Det rör på sig sa kärringen då gubben fick stånd! Ja äntligen börjar det röra sig och jag ser fram emot besöket. Framförallt att få klart för mig om det måste opereras och om det då kan göras i Umeå eller inte. Om inte så bir det Strängnäs vilket är på två sätt. För det första så är det mer praktiskt för mig om allt görs i Umeå, då avståndet inte är så stort och jag har mina "ungar" däruppe. Men å andra sidan så anses Ryggkirurgiska i Strängnäs vara en av Sveriges bästa kliniker och min läkare Mario Ruiz kanske den vassaste ortopeden av dom alla!!! Men men, det blir många men i mitt fall, så får jag först och främst vänta och se/höra vad jag får för dom i där uppe Umeå om 14 dagar!

OBS!!! Nu är tiden snart ute för bildgåtan, den 17 är sista dagen och klockan 18.00 samma dag presenteras vinnaren? Vill du hinna med att kunna vinna en trisslott, så gå in HÄR!

Färger är naturens leende!  / Leigh Hunt

dan


Nej då, Tomten lever!

Ja nog lever Tomten alltid. Kolla in!!!Dessutom kan han vara ganska störande med, men rolig! Kolla in igen.Ur en kommersiell synpunkt,om julen inte existerade så hade det varit
nödvändigt att uppfinna den!
  /Katherine Whitehorn

dan

Är tomten död?


Vilket skräckfyllt uppvaknande för grabben. Man kan förstå reaktionen!

Fantasi och fiktion utgör mer än tre fjärdedelar av våra liv!  / Simone Weil

dan

Tredje Advent!Jag önskar er alla en trevlig och stilla tredje Advent!!!

OBS!!! VILL DU VINNA pengar att skänka till välgörenhet i jul? Chansen finns om du är med och gissar bildgåtan!!! Länk HÄR!

Julen, mina barn, är inte ett datum. Den är ett sinnestillstånd!  /Mary Ellen Chase

dan

Mata kameleont!


Också ett sätt att mata sin kameleont. Killen har alltså lagt en mjölmask på tungan och kameleonten ser den och sträcker ut sin långa klibbiga tunga och tar den. Riktigt Kung alltså! Läs om Kameleonten!


Nu går det tungt för mitt lag MODO Hockey! De måste börja att producera mål, för med i matcherna har de varit, kanske till och med det bättre laget i flera fall. Men man vinner inga matcher om man inte gör några mål. Kom igen nu killar, det är mycket kvar av serien än!!!

Du måste ha en dröm så att du kan komma upp på morgonen!  /Billy Wilder

dan

Jay, simply the best !


Han kom han sågs han segrade!!! vann rätt låt? Jajjamen det tycker jag och även det svenska folket som gav honom 70% av rösterna, det ni!!!

Den som aldrig har hoppats kan aldrig förtvivla!  / George Bernard Shaw

dan

Fredag och Nobeldagen!

Idag så är det den 10 december vilket innebär att det är Nobeldagen. En stor dag för lilla Sverige eftersom alla världens blickar riktas hit just denna dag, många blickar i alla fall. Så nu är det bara för mig att klä upp mig inför nobelbanketten och ta flyget ner till Stockholm. Det skulle va något det, men en middag hos vänner är ju inte fy skam det heller!


En sådan skulle man allt vilja ha! men jag har ju inget att komma med som kan ge mig en, kanske en i medicin då eftersom jag snart är ryggexpert!!!


OOoops!!! GI får det nog bli fram till den 24:e, eller hur Tomten!

Men nu är det ju så att det är fredag åxå och det är ju inte så illa!!! Nu när det är fredag och nobeldagen så klä upp dig fint fixa en trerätters gomiddag och spana in festligheterna på TV ikväll. För er som inte föredrar nobelpriset så kanske Idol-finalen är något? Vem vinner? Jay tror jag för han är bara bäst!!! Om ni nu inte vill glo på TV ikväll så kan ni ju alltid spela ett spelmed varandra samt käka lite lakrits. Men för Guds skull glöm inte trocaderon!!! Nu till veckans historia som är två denna ärade Nobeldag!!

En fånge som skulle ...

En fånge som skulle hängas beklagade sig för prästen:
- Jag har inte fått nån frukost!
- Det har inte jag med att göra, sa prästen. Jag är bara här
för att se till att du får andligt stöd.
Fångvaktaren kom in och mannen sa:
- Jag har inte fått nån frukost!
- Det har inte jag med att göra, sa fångvaktaren. Jag är bara
här iför att se till att din cell är ren och snygg.
Till slut kom bödeln.
- Jag har inte fått nån frukost!
- Det har inte jag med att göra, sa bödeln. Jag är här för
att se till att du inte får nån middag!

Marie som var religiös ...

Marie som var religiös hade varit tillsammans med sin första kille. Hon tyckte att
hon var tvungen att gå till sin lokala präst för att tala om det.
"Min pojkvän följde med mig hem igår kväll", berättade hon. "Var det synd?"
"Nej inte var det det", sa prästen lugnande.
"Vi la oss på min säng och kramades och pussades. Var det synd?"
"Nej, inte heller det är synd!" fortsatte prästen.
"Sen klädde vi av oss nakna och kröp ner i sängen. Är det synd?"
"Nej, nej, sa prästen. Men vad gjorde ni sen?"
"Sen kom min mamma in i rummet!" sa Marie.
"Det var synd!" utbrast prästen.

OBS!!! VILL DU VINNA pengar att skänka till välgörenhet i jul? Chansen finns om du är med och gissar bildgåtan!!! Länk HÄR!

Att besegra sig själv är att besegra sin mäktigaste fiende!  / Drottning Kristina

dan


Julens vansinne!

Det är väl inte någon nyhet att julen är den högtid då vi gör av med mest pengar, på hela året. Vissa till och med lånar fån suspecta långivare till ockerränta för att ha råd med vansinnet! Att köpa presenter till andra och samtidigt skuldsätta sig låter för mig helt sjukt och är inte alls förenligt med julens budskap. Att vi lägger en massa pengar på mat till vår nära och kära som kommer på besök är inget att säga om, men allt det andra eländet. Vi svenskar köper inte bara klappar utan även julkrafs för astronomiska summor varje år. Detta rimmar så oerhört dåligt eftersom det kristna budskapet handlar om kärlek och omvårdnaden av sin nästa. Detta kan man göra utan att mata  "Mammon" med massor av pengar och för en del lånade pengar!!!


Ju mer pengar du spenderar på din familj, ju mer tycker du om dem! Äre så, äre så, ska re va så???

Samtidigt som julen närmar sig så vet vi att allt fler svenskar drabbas av fattigdom varje år. Klyftan i samhället blir bara större och större och i det fallet har ju Alliansen (moderaterna) lyckats exeptionellt bra! Det senaste i raden av oförsämdheter, är att när man blir utförsäkrad från A-kassan så får man jobba helt gratis mot en lön motsvarande 65% av A-kassan, samtidigt som den lyckliga arbetsgivaren får 5000 kronor per månad för dig som arbetstagare. Det låter som en lögn men det är det faktiskt inte alls. Dessutom har vi sjukförsäkringen där de som är så sjuka att de inte ens vet om de lever nästa vecka stå till arbetsmarknaden förfogande. Ja ni hör ju hur helt sjukt det börjar bli i vårt land. Men nöjd måste Reinfelt och moderaterna vara som leder landet enligt deras devis "Bry dig bara om dig själv och skit i andra"!!!


Lyckosparkens tid är förbi, i vart fall om man är arbetslös eller sjuk!

Jesus föddes i en grotta eller stall. Som vuxen så "gick han lös" på månglarna i templet i Jerusalem. Skatteindrivarna ses i bibeln som något ont etc etc. Det om något visar väl vad det kristna budskapet handlar om, inte pengar i alla fall. Pengar är ett illa måste men vi kan inte fortsätta att höja "Mammon" till skyarna.  Nej då, ta det lugnt i Jul och slappna av och låt julen bli en tid för eftertanke. Begränsa klapparna till en rimlig nivå och skänk istället en slant till de utsatta i världen. Du kommer med all säkerhet att må bättre då, i vart fall efter julen när notan ska betalas!!!

Den människa är rikast vars nöjen är billigast!  / Henry David Thoreau

OBS!!! VILL DU VINNA pengar att skänka till välgörenhet i jul? Chansen finns om du är med och gissar bildgåtan!!! Länk HÄR!

dan


Vacker decemberdag!

Det vackra vädret håller i sig här uppe i Örnsköldsvikstrakten. Dessutom så svänger temperaturen så att vissa dagar kan man rent av gå ut en liten sväng. Idag var det en sådan dag! Jag tog mig en liten promenad med tillsammans med Gibson. Vi hamnade då på Lomsjön och det var så vacker, så in i rackarns vackert!!! Jag är oerhört tacksam de dagar då kvicksilvret inte kryper allt för långt ner, solen lyser och jag har så pass bra i min rygg så att en liten promenad möjliggörs. Det är en skön kontrast till att ligga framför TV;n varje dag. Kolla in vad vackert vi hade det!!!


Det är nästan så vackert så man gråter! Ja men gråt då din ....


I backen ner mot sjön. Tänk om man kunde åka pulka ändå, mamma mia!!!

Tankar är skuggorna av våra känslor - alltid mörkare, tommare och enklare!  / Nietzsche

dan


Rasist med dålig självinsikt!


Är de alla lika dumma? Jaa det verkar faktiskt så!!!

Vita, svarta och gula människor - alla gråter de salta tårar!  / Claude Aveline

OBS!!! VINNA pengar till jul? Chansen finns om du är med och gissar bildgåtan!!! Länk HÄR!

dan

Ännu fler familjemedlemmar!

Efter många om, aj , tvi och men, så kom vi oss till Umeå, helgen 20-22 november. Där besökte jag bland annat en herpetolog d.v.s en som håller på med och gillar kräldjur och amfibier. Jag hade hört talas om att hon skulle ha kläckt fram ungar av Tjursnok, en Amerikask art som är helt ogiftig. De var så vackra, nyfikna och snälla så inte kunde Dan låta bli att köpa dem inte, inte det inte!!! Ni undrar nog vad min fru Ingela tycker om allt det här märkliga från djurriket som jag drar hem och dessutom har mage att kalla familjemedlemmar? Ni får nog ta och kolla upp det med henne själv, jag törsinte!!! Kolla in bilderna på våra senaste familjemedlemmar 


Vackra ungar av Tjursnok födda i slutet av augusti

.
Honan på lite närmare håll ...


.... och lite närmare! Läs om Tjursnok HÄR!

En "fin familj" är vanligtvis en familj som sett bättre dagar!  / Cleveland Amory

dan


Andra Advent!

Jag önskar eder alla en fröjderfull 2:a Advent!!
Ho ho hooo, vad nu göra?

OBS!!! VINNA pengar till jul? Chansen finns om du är med och gissar bildgåtan!!! Länk HÄR!

Julen för en trollstav över denna världen och skåda allting blir mycket mjukare och vackrare!  /Norman Vincent Peale

dan

Kråkor med guld!

Det känns vissa dagar som att ryggen blir sämre och sämre. Så är det nog inte utan ryggen gör väl mer ont när man tappar sugen och inte orkar se allt det ljusa som finns runtomkring en. Igår var det en sådan dag! Idag däremot så känner jag mig starkare och lite gladare och då känns ryggen betydligt bättre, och det är så rackarns skönt. För en liten stund sedan så kände både jag och Ingela för att se någon av våra julfilmer, från vår filmhylla. Vi har en del att välja bland, men till slut så föll vi båda för en svensk "thrillerartad" barnserie, nämligen "Kråkguldet" från 1969. Vi minns båda två hur spännande och lite spooky serien var då det begav sig för drygt 40 år sedan. Oj oj oj vad tiden går förresten! Vi såg serien igen för 2 år sedan och tyckte då att den var lika bra nu som 50-åringar som då, det beror nog på att vi båda har så mycket barn kvar i oss. Men prova gärna att se den, vare sig ni såg den -69 eller aldrig sett den. Filmen finns att köpa i stort sett överallt där filmer säljs. Priset då? Jo ynka 59 kronor för nästan tre timmar barnslig julthriller, det ni!!!


Baksidan av tillhörande DVD-fodral.

Eftersom jag inte fick med något humoristiskt igår på min blogg, så får det bli lite denna dag istället, lördagen den 4 december 2010. Go for it babe!!!

En sövande historia!

- Snälla syster, jag kan inta sova. snälla, ge mig en sömntablett.
- Nej, du får vänta tills nattsköterskan kommer.
- När kommer hon då?
- Klockan tio.
- Jaha, då får jag väl hålla mig vaken till dess!

Avslutar med en liten söt bild!


Det är så sant så, eller hur killar??!!

Attans åxå!!!! MODO "torskade" på bortaplan mot Färjestad med 2-3. Tråkigt förstås, men jag får ju se "Kråkguldet" nu och genast kommer sorgen att lägga sig. Ha en bra lördagskväll mina vänner!!! 

PS VINNA pengar till jul? Chansen finns om du är med och gissar bildgåtan!!! Länk till bildgåtan HÄR! DS

dan


Smärtsam fredag!

Idag så blir det ingen Fredagsblogg i vanlig bemärkelse, smärtan har tagit över idag!!!
Vad det än gäller är det bättre att hoppas än att förtvivla! /Johann Wolfgang von Goethe

PS Glöm inte att vara med i bildgåtan!!! Länk till bildgåtan HÄR! DS

dan


Alphaville - Forever Young!

Skulle man vilja vara ung för evigt? Knappast, inte jag i alla fall. Mysig låt med fin text, lyssna och sjung med!!

Hemligheten med att förbli ung ligger i att leva hederligt, äta långsamt
och ljuga om sin ålder!
  /Lucille Ball

PS Glöm inte att vara med i bildgåtan!!! Länk till bildgåtan HÄR! DS

dan

Förra bildgåtan och ny!

Ett enda försök att lösa förra bildgåtan gjordes, en enda stackare av alla ni som tittade in på min blogg, ska´re va så, är´e så, är´e  så, får det va så? I och för sig så var det en svår bildgåta men ändå, lite mer "stake" skulle jag vilja se från er. Här kommer i alla fall svaret på den och därefter så får ni en ny chans (kanske den sista) till att gissa vad bilden föreställer. Denna gång kan ni faktiskt vinna en TRISSLOTT så här lagomt till jul. Första rätta svaret vinner!!!


Så här såg förra bildgåtan ut.


Här är svaret på bildgåtan, en gammal drillborr. Bättre lycka nästa gång!


Vad är det vi ser en del av? Kan ni detta då är ni duktiga, riktigt duktiga!!! Vinnaren presenteras fredagen den 17 december, här på bloggen!

Något som man måste uppskatta hos småbarn är att de inte går omkring och visar upp fotografier av sina föräldrar!
    / Tage Danielsson

dan


RSS 2.0