Dan Jonssons Blogg

En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

Lidelsens fredag!

Publicerad 2010-02-26 16:26:22 i Hälsa och friskvård,

Fy tusan för att vara på sjukhus! Jag känner mig mycket sjukare än vad jag är, bara lukten får mig att falla in i ett sjukdomsbeteende! Jag känner mig trött, orkeslös, deppig och grinfärdig, förutom denna evinnerliga värk förstås. Nu har jag i och för sig mer ont idag efter alla tester och tryckningar som gjordes igår, men ändå, sjukhusmiljön påverkar mig negativt. Detta ställe skiljer sig dock på en punkt från ett allmänt sjukhus eller åtminstone från Örnsköldsviks sjukhus, maten är fantastisk. Idag var det torsk till lunch, medelhavsfisk kallades rätten och den var helt tokigt god. Alla möjliga slags medelhavskryddor möjliggjorde detta! Det är nästan bissart att man kan få mat och framförallt fisk att bli så god. Nu gillar jag i och för sig fisk, men alla vet ju hur illa fisk kan tillagas många gånger. Efterrätten till dagens luch var en välkomponerat chokladkladdkaka med vispgrädde till, olalaaa!!! Får nog gå i enbart mjukisbyxor då jag kommer hem.


Tänk att man kan få denna fisk att smaka så gott om man kan eller bara vill!

Idag har jag träffat en hel radda med medicinmän och medicinkvinnor! Det har varit allt från sjuksköterskor, sjukgymnast, ryggspecialist, narkossköterska och narkosläkare, och alla hade de lite information att ge om vad komma skall. Alla var de eniga på en punkt, detta är en stor operation, en av de större typerna de gör här på kliniken. Jag är faktiskt grymt förväntansfull men samtidigt lite "byxis", måste jag erkänna. Nä nu får det vara nog med rapportering från sjuksängen.

Nu är det snart mat och det vill jag ju inte missa förstår ni väl. Sen är det ju fredag och helgen är här. Vem ska jag nu vara snäll med? Jag kan ju inte springa runt och besvära personalen, för då åker jag väl ut till slut. Nä jag får sitta här och tänka på mina nära och kära och det funkar nog rätt bra det med. Men speciellt ska jag tänka på min kära fru, men i och för sig så gör jag ju det för jämnan ändå! Ha det gött nu och sköt om er, kanske bloggar jag imorrn me, vem vet? Nu dax för en fredagsfräckis!!

Två små killar satt i sandlådan och skröt om vem
som hade den tuffaste pappan.

Kille 1 sa:
- Min pappa är polis och han kan ta din pappa.

Då sa kille 2:
- Min pappa är brevbärare och han kan ta din mamma!!!

Den var så kort så här får ni en till!

I en liten by i Irland fanns ett värdshus om hette - The Unsatisfied Woman.
Irländarna som lustigt nog är mycket pryda ansåg att namnet var väl vågat
och döpte därför om värdshuset till - The Half Way Inn...

Det är svårt nog att stå ut med sin egen självgodhet - än värre med andras!  /Elias Canetti

dan

Kommentarer

Postat av: Oförstående

Publicerad 2010-02-26 17:18:22

Varför enbart mjukisbyxor? Är det bara mjukiströjan som har krymt???

Postat av: Sandra

Publicerad 2010-02-27 08:02:48

Hej hej ....hörde ang op att det äntligen ska bli av. Toppen!!! Hoppas att du har det bra trots sjukhusmiljön och att du är långt hemifrån. Men med datorn så känner man sig inte alltid så ensam, man är så nära ändå på något vis.



Här kommer min lördagsfräckis.....:)



En ung kille kommer in på apoteket för att köpa en kondom. Det är första gången han köper något sådant och han känner att han vill berätta varför för apotekaren.



"Jag skall hem till min flickvän på middag och träffa hennes familj för första gången ikväll och jag är nästan säker på att jag sedan kommer att tillbringa natten med henne!"



Precis när killen skall betala så ber han om en kondom till.



Han förklarar: "Min flickväns syster flörtar med mig ibland och jag är säker på att hon gillar mig. Kanske har jag tur även med henne i natt!"



Han tar upp plånboken men betalar för tre kondomer samtidigt som han återigen förklarar för apotekaren:



"Min flickväns mamma är väldigt ung och snygg och verkar ha ett gott öga till mig. Jag kan faktiskt ha möjlighet med henne i natt OCKSÅ!"



På kvällen då alla sitter samlade runt middagsbordet inleder de middagen med att be en bordsbön. Efter bönen tar alla upp besticken utom den unge killen som fortsätter att be. Efter några långa minuter knuffar flickvännen till honom och viskar: "Jag visste inte att du var religiös!"



Killen svarar: "Och jag visste inte att din pappa jobbar som apotekare!"



Moaaaaaaa....ja vem vet vem vem är. Ha det så bra du kan och tänk positivt. MASSOR av styrkekramar från Sandra, Daniel och barnen :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

dajo57

Jag är en mycket vänlig man, kärleksfull men beklämmande dum, rent ut sagt korkad, dä ä ba så ha ja ju sagt!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela