Dan Jonssons Blogg

En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

Det stör mig så in i .......!

Publicerad 2010-06-16 16:55:44 i Politik,

Lyssnade på partiledardebatten idag på P1. Det enda jag kunde konstatera var, precis vad jag visste innan, att Alliansen står för en politik som gynnar mest de rika och de "Rödgröna" står för en solidarisk politik som gynnar alla! Alla kan bli sjuka, både rika och fattiga, vilket medför att alla vill ha en schysst sjukförsäkringspolitik. De ska absolut inte vara så att endast de med mycket pengar ska få en bra sjukvård eller gynnsam sjukersättning genom dyra sjukförsäkringar. Jag är för solidaritet och med det menar jag att jag gärna avstår en del av min lön för att vi ska få ett sjukförsäkringssystem en skola, omsorg och en vård som är värda namnet. Därför kommer jag att rösta på de "Rödgröna" och jag hoppas innerligt att åtmintone 50% av de röstande ska ta sitt förnuft till fånga och göra gemensam sak med mig!!!

 
Är moroten så mycket värd att vi riskerar att rasera vårt sociala skyddsnät som vi alla kan komma att behöva? Det tror jag inte alls för ett ögonblick!!!


Är det någon som vill byta rygg med mig???

Den yttersta tragedin är inte de onda människornas brutalitet utan de goda människornas tystnad!  /Martin Luther King

dan

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

dajo57

Jag är en mycket vänlig man, kärleksfull men beklämmande dum, rent ut sagt korkad, dä ä ba så ha ja ju sagt!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela