Dan Jonssons Blogg

En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

En doft jag längtar till!

Publicerad 2010-03-30 18:39:05 i Familjeliv,

Det fortsätter att göra riktigt ont i min rygg. På kvällarna och nätterna är det som värst! Ska jag placera smärtan då på en skala 1 - 10 där 10 är värsta tänkbara smärta, ligger jag nog på 8 - 9 på kvällar och nätter!!! Det är rent ut sagt djävulskt ont om jag ska uttrycka mig drastiskt. Dagtid känns det bättre och smärtan landar då på kring 6 - 7! Vad det beror på har jag fått en förklaring på, det är nämligen så att på kvällen och framförallt natten så sväller kroppen på olika ställen. Det kan man märka till exempel på att ens vigselring är svårare att ta av tidigt på morgonen än på dagen. Om det då sväller i det opererade området så är det ju inte så konstigt om det gör mer ont. Förklaringen, som jag fått av en sjukgymnast, verkar ju sannolik så jag nöjer mig med den tills vidare. Nästa gång som jag pratar med "min" läkare, han som opererade mig, så ska jag fråga om detta fenomen.

Nu till något annat! Låg och vilade nu på eftermiddagen och jag slumrade till en stund. När jag vaknade så hade jag både en syn och luktförnimmelse av en av mina favoritblommor nämligen Syrenblommor. Här uppe blommar de ungefär samtidigt som jag fyller år, så just syrenen har följt mig sen barnsben och det är nog därför som jag skattar den så högt. Kollade mina bilder på datorn och fann dessa vilt blommande Syrenblommor från vår berså, kolla in!!!


Längtar tills jag får sitta och sola i vår Syrenberså!!! Bilden tagen sommaren 2009.


Jag kan nästan förnimma den ljuvlig doften av denna syren när jag ser bilden! Kan ni? bilden tagen sommaren 2009.

Blommor är Guds hälsning från en annan fullkomlig värld! /Elmer Rutherford

dan

Om

Min profilbild

dajo57

Jag är en mycket vänlig man, kärleksfull men beklämmande dum, rent ut sagt korkad, dä ä ba så ha ja ju sagt!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela