Dan Jonssons Blogg

En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

Alternativ-medicin och fredag!

Publicerad 2010-11-26 19:08:01 i Humor,

Jag får många förslag, från min omgivning, på hur jag ska bli av med min ryggvärk. Det är allt från massage, örter, värme, akupunktur, Jesus eller homeopati. Jag hade stora besvär med min armbåge ett år innan ryggen "pajade". Då fick jag också alla dessa förslag och jag har provat dom alla utan att det hjälpte. Med en riktig diagnos och en kunnig ortoped så tog det mig bara tre veckor att bli bra i armbågen efter ett års ständig värk. Så därför tror jag faktiskt mest på läkarvetenskapen och att det är den, med hjälp av skickliga läkare, som ska hjälpa mig nu med. Då alla de uppräknade botemedlen inte hjälpte mig tidigare eller nu, så fortsätter jag med mitt knaprande av "painkillers" och hoppas att den nu sända akutremissen till Umeå lasarett ska förkorta tiden till operation!!!

Men nu är det ju fredag och fest å glamman i varje hus och hem!!! På söndag är det dessutom den 1:a Advent och den underbara juletiden är här. Tänkte skriva att den härliga julefriden är här men december innebär tyvärr allt annat än julefrid, men det återkommer jag till. Nä, ha nu en bra kväll med mycken värme och en hel del mys med era kära. Ikväll kan ni ju alltid titta på Idol och heja fram den fenomenale Jay! Ska ni dessutom ha det helmysigt så ta er ett glas samarin!!! Nu till veckans historia



Veckans historia

Mannen kommer hem från jobbet en dag och ser frugan sitta och kolla på ett matlagningsprogram.
Han skrattar och frågar:

- Varför kollar du på matlagningsprogram när du ändå inte kan laga mat?

Hon svarar:

- Vadå då.. Du kollar ju på porrfilm!



Finns detta på Apoteket tro???

Doktorer är personer som skriver ut medicin som det vet lite om, för att bota sjukdomar de vet mindre om, till människor de inte vet något om!  /Voltaire

dan

Kommentarer

Postat av: Maran

Publicerad 2010-11-28 21:11:06

Mmm, hoppet är ju det sista vi människor lämnar och det är väl en himla tur det! Annars hade man ju kunnat "tacka för kaffet" och gått "å lagt sig platt" en himla massa gånger i livet. Med hoppet kommer den där extra lusten och kraften som gör att man vågar, vill och övervinner!



Hoppa på!

Kram till er, Marion

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

dajo57

Jag är en mycket vänlig man, kärleksfull men beklämmande dum, rent ut sagt korkad, dä ä ba så ha ja ju sagt!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela