Dan Jonssons Blogg

En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

Om att sabotera en badplats!

Publicerad 2010-09-06 13:21:39 i Familjeliv,

Här där jag bor har det för länge sedan bildats en intresseförening. Bland de viktigaste den har att jobba med är vår badplats, kallat Hallonbadet. De boende har i omgångar skänkt pengar samt ställt upp och jobbat med badplatsen. Det har lagts ut viramator och körts en hel massa sand dit för att få ett bad värt namnet. Det har dessutom fixats en flytbrygga kombinerade sitt/bordsbänkar. Det har dessutom iordningställts en fin grillplats! Badplatsen är mycket uppskattad och välbesökt, inte bara av bostadsområdets medlemmar utan många utifrån badar också där, vilket är jätteroligt att se.

Men nu är det så att det finns ett antal ungdomar som inte nöjer sig med att bada, grilla och umgås på badplatsen. Nej nej, det måste tydligen förtöras en massa också!! Sittbänkar runt grillplatsen är till stora delar sönderslagna och förmodligen uppeldats. Sittbänkarna har stora huggmärken samt att ett av dem saknas, uppeldad? Skräps slängs obehindrat runt hela stranden. Dessutom verkar det vara jättekul att köra sönder hela stranden med mopparna!

Det är så himla tråkigt då alla som gillar badplatsen drabbas negativt, även de "dickhaeds" som förstör drabbas ju de med, men det verkar inte dessa ungdomar förstå. Om någon av er saböter läser detta så vädjar jag till er att sluta att förstöra!!! Ni får gärna bada och roa er men sluta upp med era dumheter. Ni förstår säkert själva, hoppas jag, hur dumt det är!!!


Av grillplatsens fyra bänkar återstår bara två! Dessutom har man slagitsönder delar av eldningsringen.


Här har vi faktisk plockat upp en massa skräp som var slängt överallt, men trots det ser det sunkigt ut!


Att hugga sönder bordet verkar fullständigt stört!


Kanske lite att göra eller så finns det nästan ingenting innanför pannbenet, eller?

En dumbom finner alltid en ännu dummare som beundrar honom! /Nicolas Boileau

dan

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2010-09-14 15:48:49

Håller fullständigt med. Men det är en sak jag alltid funderar på sådana här gånger. Förstår de här ungdomarna att de förstör? De kanske tror att de där grejorna är till för dem och deras hantering.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

dajo57

Jag är en mycket vänlig man, kärleksfull men beklämmande dum, rent ut sagt korkad, dä ä ba så ha ja ju sagt!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela