En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

Publicerad 2010-09-13 14:01:57 i Sport,

Nu är det bara tre dagar kvar till nedsläpp på 2010/11 års elitserie. Hoppas nu att MODO fått ihop ett så pass bra lag så att de minst går till slutspel!!! Vore skönt efter några magra år sen elitserievinsten 2007!!!

Detta blir din och MODO;s säsong Skröder!!! Får väl hoppas det i alla fall!

Bra genrep av Modo

I elfte timmen blev det äntligen seger för Modo med 4-2. Dessutom en rättvis sådan, eftersom hemmalaget långa stunder höll i taktpinnen.I en relativt tempostark förstaperiod tog Luleå ledningen med 1–0 i power play genom Thomas Raffl, men Modo kom tillbaka och Modos poängbäste på försäsongen, Nicklas Danielsson satte kvitteringen snyggt framspelad av Niklas Sundström. I mitten på perioden, power play, satte Niko Dimitrakos 2–1 efter att ha serverats ett friläge av Byron Ritchie. Skotten: 10–7.

I andra perioden utökade Modo sin ledning till 3-1, efter mål av Per-Åge Skröder. Niklas Danielsson och Robert Rosen stod för assistpoängen. Skotten i andra perioden: 4-2.

I sista perioden gjorde Per-Åge Skröder sitt andra mål, vilket då betydde 4-1. Assist åter igen av Nicklas Danielsson, plus Niklas Sundström. Skotten i sista perioden 6-9 (totalt 20-18).

Pluspoäng i Modo till Nicklas Danielsson och målvakten Tuomas Tarkki. Den senare mycket stabil mellan stolparna.Med andra ord ett lyckat genrep inför den stundande elitserien, som för Modos del startar med bortamatch på torsdag mot Brynäs. (artikel saxad från Örnsköldsviks allehandas webbtidning 2010-09-13)