Valborg i Aprilväder!

Idag är det Valborg dvs "Sista April" och tyvärr så är det Aprilväder här hos oss i Örnsköldsvik! Aprilväder innebär ömsom sol ömsom regn, kallt och blåsigt. Vi får väl vara nöjda med att solen visar sig ibland, det är ju bättre än en riktig blöt regndag. Jag vill passa på att önska er alla en riktigt mysig Valborg, med brasa och sång och en massa god mat, å godis förstås. Kan det bli bättre? Jovisst, om jag får köpa en ny fågelspindel!!!


Ibland sol och ibland denna förmörkade sky! Fotot taget vid dagens hundpromenad i grannskapet nära Lomsjön i Örnsköldsviks kommun!

Det angår också dig när det brinner hos grannen!  / Horatius

dan


Glasögonprovning och fredag!

Idag har det varit jäktigt som bara den, jag har nämligen provat glasögon! Flera stycken från Optikbutiken och flera från Favoptic. Dessa företag är nätbaserade och mycket bra att göra med. Man skickar efter provbågar, provar dem och skickar  tillbaka bågen med recept från synundersökningen och vips så har man både billiga och bra glasögon i sin brevlåda, bra va!


Detta är ett sätt att klara sig igenom en bågprovning på snabbaste sätt! Men det är kanske inte det smartaste sättet??

Nu är det fredag igen och 1:a maj närmar sig. Nu är många av er lediga och kan slappa i några dagar. Synd bara att sista april är i morgon lördag och inte på söndag för då hade ledigheten blivit tre dagar. Men den som väntar på något gott väntar bara ett år så blir det på det viset! Ha nu en trevlig fredagskväll i humorns tecken, det blir så mycket roligare då! Nu till veckans historia!!!

En man kommer hem .....

En man kommer hem från jobbet och hittar sin fru framför spegeln, beundrandes sina bröst.
Han frågar var hon gör.
- Jag var hos doktorn i dag, och han sa att jag har en 25-årings bröst, svarar hon stolt.
- Vad sa han om din 50-åriga röv, då , frågar mannen?
- Faktiskt så kom aldrig ditt namn på tal, älskling.


Man behöver inte vara blind för att inte kunna se!  / Ratata

dan


Skogens dragningskraft!

Idag så har jag gjort min första skogspromenad för i år! Jag har kunnat gå ut tidigare eftersom det har varit barmark någon vecka, men ryggen har satt stopp! Visst fick jag kämpa för att ryggvärken inte skulle ta överhanden och förmörka hela promenaden. Men på något konstigt vis så lär man sig att leva med värk och låter den finnas där utan att störa allt för mycket. Vissa dagar och vid vissa tillfällen så faller jag igenom och ryggvärken tar över fullkomligt, det är bara så! Men som sagt, idag fick jag promenera med min Ingela och med hunden Gibson i en soldränkt tall och granskog och med det ryggonda på eftersläp!!!


Här trivs jag bäst, i den Norrländska naturen! Även Ingela och Gibson tillhör den kategorin.

Skogen kommer alltid att finnas där, och var och en som är Snäll mot
Björnar kan alltid hitta den!
  / Nalle Puh

dan


Datoriserat till vanvett!

Idag är jag riktigt riktigt arg och sne på alla vis! För att kunna laga vår vattenläcka så måste jag kontakta Vattenfall och Telia för att de ska markera ut var deras kablar är nedgrävda. Detta för att förhindra att grävmaskinisten gräver av dem. Enligt mina grannar så var det bara att ringa vederbörande bolag och anmäla detta och vips så skulle de då komma hit och utföra markeringarna. Trodde vi ja! Nu är det så fullständigt galet så att istället för ett enkelt telefonsamtal så ska man gå in på nätet och göra sin anmälan. Det är nämligen så att numera så ska alla liknande ärenden göras via ett privat bolag som har tjänsten på internet.


Arg arg arg så inni fanken jag är!!!

Sagt och gjort så letade jag upp "Ledningskollen" som det heter. Där fick jag först skapa mig en användare för att sedan mina uppgifter bearbetats, få inloggningsuppgifterna. Väl inne på deras sida så fann jag en sida som var förskräcklig!!! Sidan var seg och mycket svår att förstå och bearbeta. Jag blev så förbaskad så jag ringde upp Telia för att få lite information om varför detta förfaringssätt. Kvinnan jag pratade med hade noll koll på mina frågor och vekade mest irriterad. Jag frågade hur en äldre människa utan dator skall göra för att anmäla detta. Hon svarade att då får de väl gå på biblioteket eller någon annanstans där det går att låna en dator. Då frågade jag, hur ska det gå för de med bristande datorkunskap? Då svarade hon, "synd för dom"! Sen avslutade hon samtalet!!! Fattar ni varför jag känner mig förbannad?!

Det har gått för långt med datoriseringen!!! Vart tog den personliga servicen vägen? Är den för dyr? Det är ju trots allt så att tex Telia tjänar multum varje år, så nog rackarn kan de ha kvar den servicen! Det värsta scenariot gällande utförsäljning av tjänster uppvisar SJ, där de olika bolagen inte har någon direkt kontakt med varandra. Ni vet ju själv vad som hänt under vinterns snöoväder. Snacka om att bita sig i sin egen svans!!!

Man kan inte leva på inkompetens allena!   / Charlotte Whitton

dan


Vattenläcka!

Så var det då dax för vattenläckage på Solvägen 50! Mitt ute på gräsmattan så har det bildats en grop! Vi har sett den allt sedan snön försvann. Lite tjälskador, tänkte jag sådär lite nonchalant utan att fästa mig så mycket mer vid tanken. Bara att fylla igen med lite matjord om det nu blir någon grop kvar när tjälen gått ur jorden. Ack så jag bedrog mig! Härom dagen så var jag ut till den lilla gropen och spanade, tog några fotsteg ner i gropen och upptäckte att det var jättemjukt under. Misstanke uppstod om något som många husägare går omkring och oroar sig för, vattenläcka! Ungefär samtidigt så hade Ingela hört hur det "brusade" i vattenledningarna utan att något vatten tappades i huset, ännu mer vattenläcka!


Vattenläcka, husägarens mardröm!!!

Ringde kommunens vattenavdelning denna morgon och de var hit och konstaterade, ja just det VATTENLÄCKA!!! Det sämsta i kråksången är att läckan uppstått på vår sida om kommunens nergrävda avstängningsservice, vilket medför att det är husägaren som måste fixa läckan. Så det var bara att leja någon att gräva, med grävare, och byta den trasiga vattenledningen. Han var här ikväll och inspekterade och kan förhoppningsvis börja till veckan. I väntan på åtgärd så kommer massor med vatten att rinna ut men som tur är för oss så är det ju utanför huset så det går ju aldrig genom vattenmätaren. Så kostnaden för vattnet som går till spillo blir ju kommunens, men som "kommungubben" sa, "Det finns så många småläckor runt om i kommunen så en till spelar ingen roll". Det är så man resonerar i dagens Sverige, skitsamma om det kostar det blir ju ändå kommunen som får betala, dvs skattebetalarna, märkligt tycker jag!!!

Vatten är enda drycken för en vis man!  / Henry David Thoreau

dan 


What is Sickness?


Aaaaahaaa, nu vet jag vad jag har/haft!!!

Det är sunt att vara sjuk av och till!  /Henry David Thoreau

den

Glad Påsk på er alla!

Tyvärr så är min influensa och rygg sig lik! Hängig med lite feber och tät i hela huvudet och ondare i ryggen än vanlig, till råga på allt! Osså just nu till Påsk när vi ska ha en massa vänner på Påskmiddag, uuuuuurkkk! Men trots influnsa och ryggvärk så vill jag gärna önska er en riktigt Glad Påsk! Käka nu god mat och drick riktigt mycket god välsmakande Påskmust samt en god efterrätt, slå klackarna i taket med era vänner och strunta i morgondagen. Den kommer vare sig du vill det eller inte!!!


GLAD PÅSK på er ALLA!!!

Man kan inte vara lycklig utan en vän, men man kan inte heller vara
säker på sin vän förrän man är olycklig!
  / Thomas Fuller

dan


Låååååångfreeeeedaaaag!

Idag så ska vi ge Jesus en tanke! Det är ju denna dagen, långfredagen, som Jesus var tvungen att pinas ihjäl på korset för vår skull. Är inte det en bragd så säg? Fast det har gått nästan 2000 år så är det banne mig en bragd!! Men däremot så tycker jag inte att vi ska sörja dagen till ära. För 50 år sedan var ju alla affärer och andra fasciliteter stängda denna dag, man skulle helst klä sig i svart och i bästa fall lipa hela dagen, vilket knorr!! Nej nej nej, jag tycker att det är bättre att fira denne man som gjorde en så heroisk insats för oss och bara för oss människor. Det bör vi aldrig glömma, eller hur? Så fira med Påskmust och Påskskinka etc, äh gör som ni vill. Ni har ju ändå en egen vilja!!!!


Snacka om heroisk man!!!!

Jesus gick bara förbi ett kors, och så blev han plötsligt slagen med en käpp och fastspikad mot sin vilja. Så korsade han sig!  / Halvor 6 år

dan


Trots förkylning så är häxornas tid är här!

Lagomt till påskhelgen så åker man på en förkylning. Kanske inte någon förkylning av de kraftiga slagen, vrålont i halsen och lite feber, 37,8 så det är ju inte så farligt. Men trots allt känns det lite för jobbigt, pga förkylningen och ryggen, att vara uppe och fixa inför Påsken. Ni vet ju hur svårt vi karlar har det när vi är förkylda, i motsats till er tjejer som knappt drabbas!!!.

Appropå ryggen så är det ingen större skillnad. Ont utav h-vete och en massa värktabletter, allt enligt ordination. Nu ser jag att en tjej har skrivit en kommentar till mig här på bloggen om att sätta in en pump mot värken. Det vill jag helst inte, för då injiceras ren morfin och det blir förmodligen ännu svårare att trappa ner när jag blir bättre, om jag blir bättre?

Men nu ska ni har en bra Skärtorsdag på er och tänk nu på att det är Häxornas tid idag. Stäng alla dörrar och öppna inte samt samt dra ner för fönsterna, så kanske ni klarar er. Om ni har en väldig tur, vill säga!!!!


Ha ha ho ho nu är vii hääär!!!!!

När män nästan dräper varandra i konkurrens är de bara kämpestarka,
men när kvinnor gör det är de häxor!
   / Berit Ås 

dan


Snart är det Påsk!


Kom ihåg om ni har kaninliknande skor, att inte göra så!!!!!

Har någon någonsin tänkt på att ordet "tradition" bara
är en positiv version av "vana"!
  / Amdi Hansen

dan

Mästare på att slappa!


Ingen kan väl säga emot då jag säger att katten är det husdjur som verkligen vet vad slappa och mysa är!! Jag har tidigare visat bilder på vår Athos i alla möjliga mysposéer. Måste tillstå att han hela tiden överraskar oss på att hitta alla möjliga och omöjliga stället att sova eller mysa på.

Katter är stora kännare av bekvämligheter!  /James Herriot

dan


Vad en svamp kan ställa till!


Oj då!!!

Jag har fått ut otroligt mycket av ett one-night stand. Det varade högst i två
och en halv minut, men har resulterat i otroligt många skämt!
  / Anne-Katrine Haerland

dan

Fredag, samt svaret på bildgåtan!

Nu är det så dax att avslöja svaret på bildgåtan. Ärligt talat så har ingen svarat exakt rätt, utan svävat lite runt det rätta. Så vem ska vi kora som denna bildgåtas segrare? Vem var först med någorlunda rätt svar? Vem var först med godtagbart svar, "Lippe", "Anonym" eller "Ida" (Minos dvs min dotter)? Vad tycker ni? För min del tycker jag att "Anonym" var först med det närmaste svaret. Här är iaf bilden, så ni kan se själva!


Just det, så här är det! Fästet för spännarmen på ett luftgevär är svaret.

Nu är det fredag och det är ju KANON, inte för att det blir så olikt andra dagar för oss sjukskrivna och med ryggvärk som håller på att ta musten ur en. Men det är klart, Ingela är ju ledig hela helgen och det blir ju liksom roligare då. Jag får lite behövlig hjälp och det finns någon här hemma jag kan göra några spratt med. Håller det vackra vädret i sig så blir det säkert skogspromenader och det är ju himla mysigt!!

Som sagt det är fredag och Färjestad vann SM-bucklan i hockey igår kväll. Jag har dessutom glömt att blogga om MODO:s spännande säsongsavslutning. De vann ju avgörande match mot Södertälje med 2 - 0 och i och med det får fortsätta nästa säsong i elitserien, Yeeeeeeeeeeeessssss, va KUUUUUNG!Nu till veckans historia.

Norrmän på bio!

- Vet du varför norrmännen alltid sitter på första raden i biosalongen???
- Nej???
- För dom vill se filmen först!!!

Framgångens hemlighet är att aldrig släppa målet ur sikte!  / Benjamin Disraeli

dan


Dagens händelse!


Dagens händelse som sagt var, trimmning av "Gibbes" päls!


Mycke hår blir é! Skönt att slippa det inne.

Det enda som kan hejda håravfall är golvet!  / Will Rogers

dan

Slow food eller slow foot?


Vad skulle man säga om man finner detta i sin affärs köttdisk? Kanske ett måste för att klara matfrågan i framtiden? Vad sägs om att man får 700 kronor kilot för att amputera en fot. 400 kronor för en hand etc!? Väldigt provocerande och äcklig bild, tycker jag!!!

Nu tänker jag be om ursäkt! Förlåt att jag glömde att presentera en ledtråd till bildgåtan igår. Det var dumt och oförlåtligt! Som ursäkt så vill jag framföra att gårdagen var väldigt väldigt vråljäktig, inte så lite heller. Jag skulle både snyta mig samt duscha och raka mig. Sen till råga på allt var jag tvungen att gå på toa och leverera de tyngre grejerna!! Tycker ni inte att jag är ursäktade med en så himla jäktig dag, det tycker jag iaf!!!

Nu till ledtrådarna! Det blir tre som plåster på såren!

- Till den här prylen, som detaljen sitter på, så behöver man små små saker att mata den med.
- Den som använder sig av prylen använder sig även av detaljen.
- Den som nyttjar prylen har som mål att komma närmast mitten. 

Brådskan dödar sinnets njutning!  / C-O af Klercker

dan


Vårbilder 2011!


Våren, sommaren och vintern möts på ett för naturen tilltalande sätt.


Vårens första Tussilago, här uppe hos oss i alla fall.

Bildgåtan: I morgon tisdag och på torsdag så kommer det fler ledtrådar och på fredag är det finito!!!

Allt har sin skönhet, men det är inte alla som ser den!  / Konfucius

dan

RUSTA tur och retur, samt ledtråd!

Även idag har min tristess skingrats för ett tag. Ingela skulle inhandla lite prylar frå BOOM, JYSK och RUSTA. Så det var bara att kravla sig upp ur bädden om jag ville med och det ville jag. Att jag inte följde med in på alla affärer spelar mig ingen roll för att sitta i bilen och lyssna på P1 var ju lite omväxling i vardagen.


Inte ville jag med in på BOOM, men jag hade det bra ändå!


Ha ha! Kolla in vad vi fick tag på på RUSTA! En toalettpappershållare, kanon! Men när vi kom hem så visade det sig att den inte passade in där vi skulle ha den, oooopppssss. Det var bra det för nu så får jag följa med till RUSTA en gång till. Nördigt va? Men så blir det när man häckar i sängen mest hela dagarna med ond rygg, djä ..... ond rygg!!!

Här har ni två små ledtrådar till bildgåtan: Detaljen på bilden sitter på en pryl som man nog inte använder varje dag och aldrig inomhus. Bäst är det att komma nära...

That is for this time!!!

Den som önskar behålla en hemlighet måste dölja det faktum
att han har en!
  / Johann Wolfgang von Goethe

dan


Bildgåta och fredag!

Åsså vare fredag igen! Veckorna går snabbt nu och snart är våren här på riktigt. Tyvärr är det många därute i Sveriges avlånga land som får det besvärligt under våren med allergier av olika slag. Till er skänker jag en tanke då jag genom bekanta vet hur besvärligt man kan ha.

Men som sagt nu är det fredag och bara därför och för att jag har fått påstötningar, så kommer här en bildgåta. Denna bildgåta är nog inte så lätt så kom igen och gissa. Om inget rätt svar kommer in så ska jag ge er ledtrådar vart eftersom. Här har ni bilden!!!


Detta fäste sitter på något större föremål. Vad kan bilden föreställa?

Denna fredag blir lite speciell för oss från Örnskoldsvik samt för alla ni uti landet som håller på MODO. Det är nämligen den direkt avgörande matchen mot Södertälje, vilken avgör vilket lag som får fortsätta i elitserien. Jag säger bara huuuuva vad spännande och jag har redan ont i magen. För övrigt så går matchen på kanal 10 ikväll med start klockan 18.30.

Ha det nu trevligt i kväll med lite gott käk och en god efterrätt. Tittar ni på tv så kolla in MODO:s avgörande match eller så tittar ni på något annat. För min del så vet jag nog inte om jag törs se matchen. Det är nämligen så att jag är alldeles för nervös när MODO spelar, så jag går nog ta mig sjutton ner och sätter mig i källaren ikväll, så det så!!! Nu till fredagens historia:

En färgad man gick in..

En färgad man går in på en bar.
En vit man säger:
- Färgade är inte tillåtna här.
Den färgade manen säger:
- När jag föds är jag svart; när jag
fryser är jag svart; när jag är sjuk
är jag svart och när jag är död är
jag svart! Men när du föds är du rosa;
när du fryser är du blå; när du är sjuk
är du grön och när du är död e du lila!
och du har nerver att kalla mig färgad!?

Att älska en människa innebär att man går med på att åldras
tillsammans med henne!
/Albert Camus

Ha det!!!

dan


Läkarbesök och stor orm!

Idag har jag haft en dag igen som bröt mönstret lite. Så istället för att ligga och se 24 hela dagen har jag varit till min husdoktor på hälsovårdscentralen för att erhålla ett nytt läkarintyg, häftigt va!!! Kom ihåg en sak, hamnar ni i samma situation dvs blir långtidssjukskriven, så kommer ni med störta sannorlikhet att tycka att allt som bryter mönstret är positivt, ja rent av kanon! Nu till annat och ännu häftigare! Kolla in detta youtube-klipp på en enormt stor pytonorm, riktigt enormt stor. En rädd person är rädd inför fara, feg under tiden och tapper efteråt!  / Jean Paul Richter

dan


Musikkisse!


Athos verkar gilla att sitta på bashögtalaren när jag spelar musik!


Kanse vibrationerna i basen känns skönt eller så är det något konstigt som måste undersökas. Det kan tilläggas att Athos är väldigt nyfiken, såsom katter brukar vara.

Folk dör när nyfikenheten försvinner!  /Graham Swift

Ps Senaste nytt kl. 21.20, MODO vann borta mot ÖREBRO med 4 - 1. Nu blir det en helt avgörande match på fredag!!! Huuuvaaaa va nervös jag blir!!!  Dsdan

En dag i Dan Jonssons liv!

Ibland så kommer dagar som är ganska bra, denna dag är en sådan! Jag var nämligen tvungen att åka till Apoteket. Det blev faktiskt en dag som inte liknade alla andra. De dagar jag åker till Apoteket så "ruckar" jag lite på de vanliga rutinerna, att ligga i sängen och se film, kolla Facebook, gå till kylskåpet eller blogga. Kan tyckas vara en fattig och innehållslös tillvaro och det är det åxå. Men dagar som sticker ut likt denna dag är kanon tycker jag, hoppfaderalla vad lycklig jag är (och ironisk med)! Följ mig nu på min spännande resa till Apoteket i Själevad.


Nu var jag på väg. Som ni ser hade jag tagit min mc-scooter vilket gjorde resan lite mer "kryddad"! Men var jag förföljd? Kanske eftersom jag i denna stund var Sveriges motsvarighet till Jack Bauer från Tv-serien 24! Men  det var bara att gasa på för att undkomma, heja på.


Efter en spännande och strapatsrik resa på ca 5 km så var jag då framme vid Apoteket. Faktiskt andra gången idag eftersom jag glömde börsen och fick åka denna strapatsrika väg en extra gång.


Väl inne så fick jag kölapp 55. Det var ooooolidligt spännande att få veta om det jag skulle ha, fanns inne!!! Men var var förföljarna? 


När jag åkte hem så tog jag en sväng förbi mitt barndomshem på Tallgården i Själevad. Det är det röda huset till vänster. Detta mest i hopp om att skaka av mig förföljarna.


Tuffing va?! Likt killarna i "Sons of Anarchy" gled jag fram på vägen under kvinnornas jubel. Inga förföljare syntes till längre, jag hade klarat det!!!

Så där ja! Nu vet ni hur spännande min tid som sjukskriven kan vara, toppar ni det va? Det kanske ni gör och kanske det finns mer spännande resor att göra. Men en sak vet jag, min fantasi är  min räddning under den här fasansfulla och smärtsamma sjukdomstiden!!!

Fantasi är det enda vapnet i kriget mot verkligheten!  / Jules de Gaulier

dan


Vadå leva sig in i TV-serier?


Just nu så ser jag TV-serien 24. Den serien är ju rätt gammal vid det här laget, men jag har aldrig sett någon av de 8 säsongerna så därför passar det bra nu!


Jag är inne på säsong två och spänningen är på topp!! Så spännande att jag har utrustat mig både med snus och vapen, är jag Jack Bauer så är jag, eller hur? Man vet ju aldrig vad eller vem som kan gömma sig här i källaren. Hmm, jag är nog skvatt galen jag, men roligt ä're!!!

En person behöver lite galenskap, annars vågar de
aldrig släppa taget och bli fria!
  / Nikos Kazantzakis

dan (Jack Bauer)


Minnenas musik!

När jag hör en gammal favoritlåt så minns jag en hel del från tiden då den spelades, så här kommer några gamla godingar från 60-talet. Alla tre minns jag som favoritlåtar tillsammans med alla Beatles och Hep Stars-låtar man lyssnade på. I och för sig var jag ju inte så gammal då. men musik det gillade jag. Jag minns dessutom alla de posters på olika musikidoler som jag fick eller snodde av syrran. De kom visst från Bildjournalen, om jag inte missminner mig! Kolla in filmerna och kanske ni minns lite från 60-talet om ni var stor nog då!


Kanonbra låt som jag älskade som liten fräknig pöjk sommaren 1966!


Åxå en låt som jag gillade!


Fin låt och fin text! Texten tillägnar jag min hårt abetande badrumsstylist!!!

I'll never find another you!

There's a new world somewhere
They call The Promised Land
And I'll be there some day
If you will hold my hand
I still need you there beside me
No matter what I do
For I know I'll never find another you

There is always someone
For each of us they say
And you'll be my someone
For ever and a day
I could search the whole world over
Until my life is through
But I know I'll never find another you

It's a long, long journey
So stay by my side
When I walk through the storm
You'll be my guide, be my guide

If they gave me a fortune
My treasure would be small
I could lose it all tomorrow
And never mind at all
But if I should lose your love, dear
I don't know what I'll do
For I know I'll never find another you

[Instrumental Interlude]

But if I should lose your love, dear
I don't know what I'll do
For I know I'll never find another you
Another you, another you

Alla behöver sina minnen. De håller betydelselöshetens varg utanför dörren!
/ Saul Bellow

dan


Badrumskaos!

Idag är det fullständig kaos i vårt badrum! Vi ska göra om en hel del och Ingela jobbar och fejar utav bara den. Ja ni läste rätt att det är min fru som jobbar och donar. Hos oss är det kvinnan som "jobbar" här hemma och mannen diskar och dammsugar emellanåt. Det kallas nog i manliga matchokretsar för att vara en mes, men skit samma, då är jag väl en mes då, men en stolt sådan!!

Nä, men skämt och sido, så här är det! Eftersom jag har det som jag har det, så kan jag inte göra så fasligt mycket. För er som inte vet så har jag stelopererat min rygg och har stora problem därefter. Om det kan ni läsa om ni går in under kategorier och "ingreppen i min rygg".

När det gäller min fru så älskar hon att hålla på med olika projekt och hon verkligen strålar nu när hon får fixa och dona med badrummet. Tur förresten att vi har en toa i källaren. Med tanke på min isolerade situation så skulle Ingela bli fullkommligt knäpp om hon inte fick eller kunde fixa och greja med olika saker. Hon är både praktiskt lagd, smart och ivrig och det har vi haft stor nytta utav. Men visst försöker jag att hjälpa henne med det jag kan och orkar, både med och utan tofflor, så det så!!!


Här jobbas det för fullt!


Jag kan inte göra annat än att stå och titta på medan frugan sliter i sitt anletes svett! Men utan tofflor denna gång!

Världen är full av villiga människor. Några är villiga att arbeta,
andra är villiga att låta dem göra det!
 / Robert Frost

dan


Skit-fredag!

Skulle nog skriva "smärtsamma skitfredag!" istället. För både igår och idag har jag och har haft så fruktansvärt ont i min förbannade skitländrygg så jag tror snart att jag ger upp. Jag tar mina värktabletter och ler, men inte hjälper det inte. Jo visst hjälper det, men bara till en del. Så är det och inget kan jag göra! 

Jag får se om det blir något ytterligare blogg-inlägg idag med rolig en historia bland annat. Men just nu fixar jag det inte utan jag får se senare ikväll! Ha det gött, jag försöker så gott jag kan!!!Smärtan blir inte något ont förrän den övervinner oss!  / George Eliot

dan


RSS 2.0