Dan Jonssons Blogg

En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

Badrumskaos!

Publicerad 2011-04-02 16:17:13 i Familjeliv,

Idag är det fullständig kaos i vårt badrum! Vi ska göra om en hel del och Ingela jobbar och fejar utav bara den. Ja ni läste rätt att det är min fru som jobbar och donar. Hos oss är det kvinnan som "jobbar" här hemma och mannen diskar och dammsugar emellanåt. Det kallas nog i manliga matchokretsar för att vara en mes, men skit samma, då är jag väl en mes då, men en stolt sådan!!

Nä, men skämt och sido, så här är det! Eftersom jag har det som jag har det, så kan jag inte göra så fasligt mycket. För er som inte vet så har jag stelopererat min rygg och har stora problem därefter. Om det kan ni läsa om ni går in under kategorier och "ingreppen i min rygg".

När det gäller min fru så älskar hon att hålla på med olika projekt och hon verkligen strålar nu när hon får fixa och dona med badrummet. Tur förresten att vi har en toa i källaren. Med tanke på min isolerade situation så skulle Ingela bli fullkommligt knäpp om hon inte fick eller kunde fixa och greja med olika saker. Hon är både praktiskt lagd, smart och ivrig och det har vi haft stor nytta utav. Men visst försöker jag att hjälpa henne med det jag kan och orkar, både med och utan tofflor, så det så!!!


Här jobbas det för fullt!


Jag kan inte göra annat än att stå och titta på medan frugan sliter i sitt anletes svett! Men utan tofflor denna gång!

Världen är full av villiga människor. Några är villiga att arbeta,
andra är villiga att låta dem göra det!
 / Robert Frost

dan

Kommentarer

Postat av: Värsta svågern

Publicerad 2011-04-02 21:09:41

Vi har verkligen bra armar på våra hustrur!

Jag tycker att du ska återuppta bildgåtan trots att det är få läsare som komenterar. Om det kommer få lösningar kan du kanske komma med skriftliga ledtrådar tills rätt svar avges.

Postat av: Ida

Publicerad 2011-04-03 00:32:40

Vad hon är duktig min fina mamma! :) Och jag håller med förgående talare, mer bildgåtor! :)

Postat av: Lippe

Publicerad 2011-04-03 00:40:09

Bildgåta, bildgåta, bildgåta!!!!

Du fattar vad jag menar va???

Snygg och duktig hustru du har och det är bra att du är med och håller koll!

Kram :)

Postat av: Dan jonsson

Publicerad 2011-04-03 16:18:03

Ja ja jag får väl återuppta mina bildgåtor! Men då får ni jäklar annama gissa på dem, ni alla som läser min blogg. Jag bör få in minst 15 - 20 gissningar varje gång!! Men jag är glad om jag får in någon enda och vissa av er är ju riktigt duktiga på att gissa!!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

dajo57

Jag är en mycket vänlig man, kärleksfull men beklämmande dum, rent ut sagt korkad, dä ä ba så ha ja ju sagt!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela