Dan Jonssons Blogg

En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

Skit-fredag!

Publicerad 2011-04-01 12:08:38 i

Skulle nog skriva "smärtsamma skitfredag!" istället. För både igår och idag har jag och har haft så fruktansvärt ont i min förbannade skitländrygg så jag tror snart att jag ger upp. Jag tar mina värktabletter och ler, men inte hjälper det inte. Jo visst hjälper det, men bara till en del. Så är det och inget kan jag göra! 

Jag får se om det blir något ytterligare blogg-inlägg idag med rolig en historia bland annat. Men just nu fixar jag det inte utan jag får se senare ikväll! Ha det gött, jag försöker så gott jag kan!!!



Smärtan blir inte något ont förrän den övervinner oss!  / George Eliot

dan

Kommentarer

Postat av: Lippe

Publicerad 2011-04-02 12:07:37

Fasen så tufft du har det!! Jag tänker ofta på dej och undrar hur lika vi ligger i smärta just nu när jag är tre veckor efter op. Jag har ju mer smärta nu än innan op fast den är på ett annat sätt och vissa problem är minskade eller helt borta samtidigt som nya tillkommit.

Att jag har ont i muskler och operationsområdet bekymmrar mej inte det minsta utan det är när man får tjingar av den gamla värken som man blir orolig, fast det är ändå inte precis den samma.



Suck!! Det är bara att vänta, träna, le och vara glad så får man se hur det går.

Jag kan köpa att jag har så här ont nu men om jag har samma smärta om en månad eller två då blir jag väldigt besviken!

Kommer du iväg på en andra op?

Tycker att du kämpar på så himla bra och behåller en positiv livssyn trots all smärta och motgång ♥

Att man ballar ur och dippar ibland är bara naturligt och kanske nyttigt också.

Önskar att du SNART får hjälp att komma vidare.



Svar: jag bara luras!!! Dubbelhäftande tejp funkar, inte mangneter! Titanskruvar attraherar inte magneter så var glad att du inte fått dom att fästa för då hade Mario nog varit på Biltema och handlat grejer!!! Det var ju faktiskt 1 april igår...

Kram och förlåt ;)

Postat av: Lippe

Publicerad 2011-04-02 14:14:49

Hahaha! Jag visste inte hur jag skulle skriva för jag var 99% säker på att du skojade men tänk om du inte gjort det!!!

Jag trodde inte någon skulle gå på det men jag fick tom telefonsamtal om det av folk som gått på det,jag lade upp det på FB också ;)

Visst är det roligare om man kan jäklas och skoja lite, inte ta livet så alvarligt!

Kramar ;)

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-04-22 15:53:53

men du vad är motiveringen till en andra operation???verkar vara väldigt många som dom tycker ska ligga på det där operations bordet igen, var vi för trevliga och gulliga måntro ;0)

mig vill dom ju också operera en tredje gång men nej tack inte idags läget. var till en smärtläkare som iofs alltid träffar "misslyckade ryggar" Han sa :då man tror det är som värst kan det alltid bli värre. Tack för den sa jag! Men man vill ja bara bli bättre och få ett liv! nää för mig blir det en epidural under några veckor och hoppas den kan hjälpa, och att man senare kan minska ner på alla stadiga tabletter det vore ju toppen, kanske till och med kunna sitta avslappnad vid matbordet och äta eller spela ett spel med barnen, jaja nog med neggasnack

det SKA ju bli bättre!!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

dajo57

Jag är en mycket vänlig man, kärleksfull men beklämmande dum, rent ut sagt korkad, dä ä ba så ha ja ju sagt!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela