Dan Jonssons Blogg

En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

Sons of Anarchy!

Publicerad 2011-01-25 17:47:10 i Allmänt,

Jag har börjat föja serien "Sons of Anarchy", är fortfarande på första säsongen! Gillar ni brutala och råbarkade motorcykelgäng och späning blandat med en del "fightande", ja då har ni kommit rätt. Men kom ihåg att serien är inte på något sätt barntillåten!!! Serien finns att köpa på CDON.se och säsong 1 får du för en billig penning!


Sons of Anarchy är en amerikansk TV-serie skapad av Kurt Sutter om en tätt sammansluten kriminell motorcykelklubb i den fiktiva staden Charming i norra Kalifornien. Serien är centrerad kring  Jackson "Jax" Teller (Charlie Hunnam), klubbens vicepresident, som börjar ifrågasätta både klubben och sig själv. Serien hade premiär 8 September 2009 och förnyades för en tredje säsong 3 December 2009. Seriens första säsong hade i genomsnitt 5,4 miljoner tittare varje vecka.

Namnet Samcro har kommit till i följande ordning: (S)ons of (A)narchy (M)otorcycle (C)lub, (R)edwood (O)riginal Charter.

"Sons of Anarchy" handlar om familjen Teller-Morrow, medlemmar i Samcro. Rivaliserande och allierade gäng som Mayans, 1-9ers, Nords, True IRA och Leage of American Nationalists medverkar också i serien.

Våld är den odugliges sista utväg!  /Salvador Hardin

dan

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

dajo57

Jag är en mycket vänlig man, kärleksfull men beklämmande dum, rent ut sagt korkad, dä ä ba så ha ja ju sagt!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela