Dan Jonssons Blogg

En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

Dålig söndag!

Publicerad 2011-06-12 20:14:32 i


Var ute och "körde" elektrisk grästrimmer igår, i maximalt 30 minuter. Idag är det uselt värre med ryggen! Varje gång jag belastar min opererade rygg en aning så är det knappt jag kommer upp ur sängen, dagen därpå! Kan det vara dålig benläkning som fortfarande spökar? Eller är det bara dåligt tränande muskler som smärtar? Kan det helt enkelt vara "latmasken" som kryper runt i ryggen och stör? Vet ni något så säg!!!

Den late säger att den flitiges framgång beror på tur!  / Henry Louis Mencken

dan

Kommentarer

Postat av: Lippe

Publicerad 2011-06-12 22:40:00

Latmasken kan vi nog avskriva ;) Men klarar du att träna något överhuvudtaget?

Jag hade efter att varit liggande i ett år och halt och lytt långt innan dess en massa muskler som låg fel och en hel del låsningar också. Nu när jag varit på rehab och de lossat på dom har jag en helt annan rörlighet. Gjorde glödhett ont men har en helt annan smidighet nu, inga robotrörelser längre.

Om du har någon i närheten som kan ge massage med akupressur så kan jag rekommendera det. Du får ont efter men mej hjälpte det att komma igång.

Vet du? Jag har träningsvärk!!! Inte bara tråkont i ryggen utan träningsvärk!

Att lära sig att hålla grundspänning och att hålla sin mittlinje kanske låter lamt men det fungerar!

Hoppas att du hittar lindring snart!

Kram

Postat av: Sanna

Publicerad 2011-06-13 10:57:46

Jag har gjort en steloperation av två nivåer i ländryggen och håller nu på och återhämtar mig. Hittade din blogg innan min operation och att läsa din beskrivning av ingreppet och se bilderna hjälpte mig att förbereda mig. Blir verkligen ledsen för din skull att du har det så jobbigt och inte blir bra/bättre. Vet ju att prognosen är osäker och att många faktorer spelar in för slutresultatet. Själv har jag ingen aning om hur min rygg kommer att bete sig ännu men jag hoppas förstås på att få livet tillbaka. Jag tror nog inte att du har en latmask i ryggen!Du verkar inte riktigt ge dig i första taget. Hoppas att du trots allt kan njuta av sommaren.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

dajo57

Jag är en mycket vänlig man, kärleksfull men beklämmande dum, rent ut sagt korkad, dä ä ba så ha ja ju sagt!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela