Dan Jonssons Blogg

En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

Vintern närmar sig!

Publicerad 2011-09-23 19:58:16 i Djur och natur,


Vare sig du/ni vill det eller inte så närmar sig vintern med raska steg! Jag var ut med Gibson en sväng och nere vid sjön såg man hur höstens oväder hopade sig, se bild. Det är både mörkt och vått denna årstid, men ändå tycker jag att det går att göra det ganska mysigt. Tända braskamin, tända ljus eller dra en filt över sig och bara slappa! Så gå inte omkring och sura för att det är höst! Nej nej nej, försök att finna guldkornen i din tillvaro istället, kanske knyppla lite vore något att satsa på!!! Nästa bild är bara en liten återblick på sommaren som varit!


Här har vi en Brun mosaiktrollslända (Aeshna grandis) som precis stuckit ned sin bakkropp i vattnet för att hitta lämplig plats att lägga ägg på. Sommaren bjuder på en massa spännande saker och företeelser, eller hur?

Ha nu en trevlig fredagskväll åsså hjälps vi åt att hålla tummarna så de blir blåa, på att MODO vinner i morgon mot Linköping!!!

Det är inget fel med förändring, om den går åt rätt håll!  / Winston Churchill

dan

Kommentarer

Postat av: joanna

Publicerad 2011-10-13 23:59:40

Trevlig blogg :) Fina bilder!! kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

dajo57

Jag är en mycket vänlig man, kärleksfull men beklämmande dum, rent ut sagt korkad, dä ä ba så ha ja ju sagt!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela