Gott nytt på er alla!

 
Skål för ett nytt år och en ny möjlighet för oss att göra saker och
ting rätt! / Oprah Winfrey
 
dan

Ett första möte!

Första gången som man får stå öga mot öga med jultomten!!!
 
Äkta vänner är som stjärnor... Du ser dem inte alltid, men du vet ändå att de
alltid finns där! /Eleanor Roosevelt
 
dan

Apropå grön el!

"Världarnas krig" och "Don Quijote" i all ära, men det här slår allt ......!!!
 
Det är spännande att ta tag i en ordentlig kris som Falklandskrisen, när man under halva sitt politiska liv har sysslat med så tråkiga saker som miljön! /Margaret Thatcher
 
dan
 

Julafton i rött, grönt å vitt!

Mjuka Gibson emellanåt det är mysigt det!!!
 
Titta mormor va fint jag fått av morbror Kristoffer!
 
Nu är jag fin, å det är ju MODO såklart!
 
En liten gungstund med fina fåret från mormor å morfar, de ä inte dumt dä, bääääää!!!
 
Så var julafton 2012 till ända och mitt barnbarn somnade så lugnt och tryggt. Å vet ni va? Jo hon hade ju rätt lags hockeytröja på sig!!!
 
En av de stora nackdelarna med julen är att vi får julklappar av våra fruar som vi inte har råd med! /Robert Lembke
 
dan

GOD JUL på er alla!

Jag önskar er en varm och fin jul!!!
 
dan

Finfrämmene i jul!

Nu i julhelgen blir det full fart med fullt hus och med många kära vänner på besök! Framförallt är lilla Myra här vilket mormor och morfar uppskattar väldigt mycket, rent av kaaanoooon!!!
 
När du känner dig fullständigt utslagen dyker det alltid upp någonting. Vanligtvis dina vänners nästipp! /Orson Welles
 
dan
 

Inskjutning inför toppjakten!

Nicklas under inskjutningen av sin 270. Det är ju av vikt att precisionen är på topp vid toppjakten på skogsfågel, inskjutningsavstånd 150 meter.
 
dan

En helg med barn å barbarn!

I helgen har vi varit i Umeå och Vännäsby för att umgås med våra barn vårt barnbarn samt handla lite. Jag måste erkänna att jag har tillbringat den mesta tiden på golvet tillsammans med vårt barnbarn Myra! Helt underbart att få ägna några dagar åt att vara med denna lilla dam. Hon är både vacker, gullig, charmig och bara bäst, men så säger väl alla mor- och farföräldrar om sina barnbarn! Visst ja, jag får inte glömma att hon har ett rätt vasst humör när hon sätter den sidan till, helt normalt alltså!!
 
Den köttfärssåsen den va god den!
 
Myra hade en livfull stund när hon och mormor plockade upp en nyköpt julkrubba. Snabb som ungar är så hann hon nog med att suga lite på en och annan vise man!
 
 
Vilken ska jag välja? Ähh jag provar en till!!!
 
Vad är en vuxen? Ett barn uppblåst av ålder!  /Simone De Beauvoir
 
dan

Let it snow let it snow ...!

Styrde undan lite snö igår med vår lilla "snöbjörn" å de skulle jag nog inte ha gjort, för det värker som "satan i gatan" där bak! Som man bäddar får man ligga sägs det ju, men å andra sidan så kan det vara så här utan att jag gjort någe speciellt. Men så va fanken gnäller jag då för, jag bara undrar???
 
dan

Tänkvärd text mot rasism!

Bosse Parnevik visar här vilken språkets ekvilibrist han är!
 
Vi härstammar alla från Adam och vi är alla produkter av rasblandning! /Lester B. Pearson
 
dan

Gibson vår hund, en riktig snögubbe!

Vår lilla borderterrier Gibson formligen älskar snö! Han kan springa och skutta i snön till "dödagar" samt borra ner huvudet för att i nästa stund fortsätta sin fröjdefulla "dans". Men å andra sidan gillar väl nästan alla hundar snö?! Ja men, gör nästan alla det, jag bara undrar???
 
PS MODO slog Luleå ikväll å de satt så ruggigt skönt att få klämma dit detta norrbottenslag! Ha ha haaa det skan ni ha, rim rim på er alla!!! DS
 
dan

Tips på en bra TV-serie!

De tre som står i centrum av serien, från vänster Peter Bishop, Olivia Dunham och Walter Bishop.
 
Fringe är en amerikansk sci-fi-serie från 2008, skapad av J.J. Abrams, Roberto Orci och Alex Kurtzman och producerad av Bad Robot och Warner Bros. Television. Serien är en blandning av de kända serierna Arkiv X och Twilight Zone.
 
Serien handlar om den FBI-agenten Olivia Dunham (Anna Torv), som tvingas samarbeta med den excentriske forskaren Walter Bishop (John Noble) samt Walters son Peter (Joshua Jackson) för att lösa olika fenomen som dyker upp.  I USA hade serien premiär på FOX den 9 september, 2008. Serien hade premiär i Sverige den 2 oktober, samma år, på Kanal 5.
 
Jag tycker att serien är kanonbra och rekommenderar den varmt. Serien är ett måste för er som gillar spänning och mystiska händelser och fenomen!!!
 
Idag ligger min fru utslagen och matt efter en natt av kräkningar! På skolan där hon jobbar så "härjar" magsjukan och den verkar vara rejält smittsamt. Hoppas nu att jag slipper eländet eftersom jag vet hur djävulskt ont det gör i min rygg när jag måste kräkas. Men men, får jag det så fixar det sig alltid på någe vis! Jag lär väl rapportera så småningom, ha det!!!
 
PS Glöm nu inte FRINGE!!! Ds
 
dan

Svensk utomjording!

Att fota närbilder på insekter ger en nära nog utomjordisk upplevelse, för visst verkar denna trollslända komma från ett annat universum! Biden fotat vid Svarttjärn i Själevad ca en mil väster om Örnsköldsvik.
 
dan

Leva med smärta!

Jag kommer att blogga en hel del om min ryggsmärta framöver! Kanske ett sätt för mig att kanalisera mina upplevelser i förhoppning att det blir en form av terapi. Jag försöker att lära mig leva med min smärta och det tack vare olika sätt att hantera den. Detta kommer jag att blogga om och på så sätt kan ni följa mig och min smärtsamma del av tillvaron, vare sig det går upp eller ner. Kan mitt sätt att leva hjälpa någon, ja då vore det kanon och givetvis skulle jag själv må bra av att veta det. Slutligen så vill jag bara säga att jag kommer givetvis att blogga om annat åxå, så det så!!!
 
Even pain pricks to livelier living! /Ami Lovell
 
dan

RSS 2.0