Dan Jonssons Blogg

En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

Drive (2011)

Publicerad 2012-02-28 19:10:00 i Film och litteratur,

Jag gör ett nytt försök att ge er ett tips på en bra film, glöm gårdagens tips "ICE 2020" den är inte värd att komma ihåg! Den film jag nu vill tipsa er om heter "Drive (2011)", årtalet inom parentes står där eftersom det är gjort en uppsjö av filmen och andra filmer med samma namn. Den här versionen av filmen är hur bra som helst och väl värd att se. Den är ganska lågmäld samtidigt som den är riktigt rå emellanåt. Den stora behållningen är hur filmen är filmad och huvudrollsinnehavaren insats. Huvudrollen spelas av Ryan Gosling som hade en av huvudrollerna i den tårdrypande filmen "Dagboken", orginaltitel "The Notebook". Som för övrigt åxå är en bra och sevärd film, men om ni ska se den så glöm då inte näsdukar vid er sida. Jag tycker att ni ska se "Drive (2011") och avgöra själva vad ni tycker, jag tycker den är kanon, så det så!

Filmen handlar om en stuntförare från Hollywood som drömmer om att slå sig  fram på de professionella racingbanorna. Samtidigt som han frilansar som förare i den kriminella världen retar han upp några av Los Angeles farligaste män. Det finns bara ett sätt för honom att överleva, att göra det som han är bäst på: köra snabbt!



Drive (2011)


Filmens huvudrollsinnehavare Ryan Gosling

Kvinnor kör bättre än män, för de slipper hålla ögonen på de
kurvor som sitter bredvid dem!
/Markus M. Ronner

Ps Spännande omgång i Elitserien ikväll. MODO Hockey vann ju igår mot Frölunda, så förlorar vissa lag ikväll så blir MODO:s slutspelsplats lite stabilare, om inte så skiljer det bara 1 poäng igen!!! Ds

dan

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

dajo57

Jag är en mycket vänlig man, kärleksfull men beklämmande dum, rent ut sagt korkad, dä ä ba så ha ja ju sagt!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela