Dan Jonssons Blogg

En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

Ryggvänlig jakt i morgonsol!

Publicerad 2012-10-27 23:17:00 i Jakt med Dan nybörjaren!,

Förra lördagen så gästjagade jag i jaktlaget som Samuel, min svärson, jagar i. En strålande oktoberdag inramade jakten som dock blev älgfri. Men ärligt talat så var det kul ändå då jag älskar att vara i skogen där batterierna laddas fort å fullt!!!
 
Vacker morgon så det räcker å blir över!
 
Den varma solen värmde upp de frostiga tallarna så att det rök ifrån dem. Det var nästan som att det pyrde eld under barken.
 
Efter ett tips så tog jag med mig rökt sidfläsk ut på passet, det var kanongott och finns nog med i matsäcken vid nästa älgjakt! Jaktradion var ett trevligt inslag då jag hela tiden blev uppdaterad om vad som hände på andra pass och på vad hundföraren hade att säga.
 
En jakt där man sitter på ett pass, passar mig fin fint! När ryggen gjorde för ont så la jag mig ner en stund vilket hjälpte mig att stå ut! Jag kanske inte var den mest uppmärksamme jägaren emellanåt, men men!!!
 
Innan vi åkte upp till jaktmarkerna i Långviksmon så måste ju mitt barnbarn få kramas med pappa och morfar!
 
Tummen upp för en trevlig dag i skogen och med trevligt sällskap! Trots att vi inte fick skjuta någon älg, bara sett och hört fyra stycken, så blev det en kanondag i strålande sol!!!
 
Det är betydligt fler människor som lider av ensamhet än som
njuter av den! /Stig Johansson (1936- )
 
dan

Om

Min profilbild

dajo57

Jag är en mycket vänlig man, kärleksfull men beklämmande dum, rent ut sagt korkad, dä ä ba så ha ja ju sagt!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela