Dan Jonssons Blogg

En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

Harjakt utan hare!

Publicerad 2012-09-27 16:22:00 i Jakt med Dan nybörjaren!,

Åsså var det då dax för harjakt igen! Assi ser laddad ut och sitter och tittar på när jag tar upp min mössa ur ryggsäcken!
 
Den traditionella elden är gjord och Bullens korv kokar medan kaffet står och klarnar. Vad mer kan man önska en gråmulen dag i skogen!? Ja, de skulle vara då att ryggen min vore bra och inte värka så förbaskat!!!
 
 Som sagt en hare blev det inte av, inte ens ett enda upptag. Däremot så skällde Assi fast en grävling undre några klippblock! Det betydde att Nicklas fick skjuta sin första grävling någonsin!!!
 
En stolt finsk stövare ser på medan en stolt och glad husse visar upp sitt byte. Assi var ute några timmar till men ingen Jösse Hare vill visa sig denna dag, men dagen blev kanon och mest kanon för min "jaktledare" Nicklas. Det är lustigt med att jag i 3 år varit Nicklas mattelärare och klassföreståndare när han gick på högstadiet och nu 10 år senare är det han som är min lärare, som det kan bli. Jag tycker att han är en ypperlig jaktlärare som med stort tålamod svarar på alla de frågor som jag som novis ställer! Jag undrar vad han tycker om mig som mattelärare? Jag vågar nog aldrig ställa den frågan!!!
 
Att vara omedveten om sin okunnighet är den okunniges sjukdom!  /Amos Bronson Alcott
 
dan

Om

Min profilbild

dajo57

Jag är en mycket vänlig man, kärleksfull men beklämmande dum, rent ut sagt korkad, dä ä ba så ha ja ju sagt!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela