GOTT NYTT 2014!

Jag hoppas att ni alla får ett underbart 2014 med mycket kärlek och värme! Var ödmjuk och empatisk och ni ska se vad allt kommer att le mot er, till och med skatteåterbäringen blir positiv, de ä sant dä!!!
 
Ps Jag hoppas verkligen att de olika intressenterna i vargfrågan ska komma överens 2014, så att vargen som art kan få leva i lugn och ro! En knäpp på näsan till de vargvärnare som riskerar att vända stora delar av befolkningen mot vargen, det blir så fel då! Ds
 
dan

God fortsättning på er!

Har alltid drömt om att få ha Pippis krafter! På julafton så passade jag på att prova mitt barnbarns peruk! Tyvärr så infann sig aldrig de magiska krafterna från Astrids Pippi!!!
 
Ps Hur det gick med läkarbesöket på ortopeden i Umeå? Det får ni veta i nästa blogginlägg!!! Ds
 
Ur kommersiell synpunkt, om julen inte fanns skulle det vara nödvändigt
att uppfinna den! /Katherine Whitehorn
 
dan

Nytt om min rygg?

Jag skrev för några veckor sedan att jag skulle börja blogga mer kontinuerligt. Vad blev det av det? Inte ett skiiit!!! Jag har väl aldrig haft så få inlägg som nu den eller de senaste månaderna! Jag ber om ursäkt för att ha farit fram med osanningar och ska försöka (märk väl att jag skriver försöka) bli bättre på att uppdatera min blogg lite oftare!
 
I nästa inlägg ska jag ta och berätta vad farbror doktorn sa vid mitt besök på ortopeden i Umeå. Tills dess, ha det!!!
 
 
dan
 

Trollen kommer!

Inte undra på att man i gamla tider trodde på troll och annat "oknytt"! Här har vi ett förskräckligt troll med massor av armar som ser ut som grenar. Man ser också att det slingrar någon sorts orm uppför huvudet på trollet! Om det är en trollmor eller trollfar vet jag ej, men att trollet bor kvar på samma plats år efter år efter år, de ä sanninga dä!!!
 
Att slåss med troll, befria prinsessor och döda varulvar,
det är att leva! / August Strindberg
 
dan

RSS 2.0