Dan Jonssons Blogg

En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

Varför gnäller jag egentligen?

Publicerad 2013-11-12 21:42:00 i Funderationer!, Leva med ryggvärk!,

För några dagar sedan så träffades Filippinerna med omkringliggande öar av den värsta och största orkan som uppstått under hela 1900-talet och fram till nu!
 
På TV-nyheterna får jag se bilder på det mest förödande kaos jag sett!
 
Jag kommer på mig själv med att jag frågar, "vad i hela h-vete har jag att klaga på?"! Det lidande som jag ser och som etsar sig fast i mitt sinne, går ju inte på något vis att jämföra med min ynka problem! Jag skäms över mitt eget ynkliga gnällande och jag inser hur himla bra jag ändå har det så är'e ba!!! :(
 
dan

Kommentarer

Postat av: Lippe

Publicerad 2013-11-12 23:52:06

Om bara den som har det värst får gnälla blir det ganska tyst ;) Jag stönar, stånkar över ryggen samt förbannar den men det innebär inte att jag vet att det finns de som har det värre på alla möjliga sätt. Men jag brukar tänka att det har inte ihjäl mig, det är inte farligt och så försöker jag hitta tröst i det. Så jag tar mig åt ryggen till samtidigt som strupen snörps samman när jag ser rapporteringen från Filippinerna.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

dajo57

Jag är en mycket vänlig man, kärleksfull men beklämmande dum, rent ut sagt korkad, dä ä ba så ha ja ju sagt!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela