Det blev en JEEP!

Det blev en gammal Jeep Grand Cherokeefrån 1998, som till slut föll oss på "läppen"! Det är en hel del att fixa på den men priset var så lågt så bilen blir billig trots besök på bilverkstaden. Om jag ska vara ärlig så var det helst av allt en sådan här bil jag ville ha, har gillat dem sen lång tid tillbaka! Så nu har jag (vi) en bil som är både hög och med automatlåda för att så mycket som möjligt passa en "ryggkrympling", dä ä ba på de visä!!!
 
Råd är det som vi ber om när vi redan vet svaret men önskar att vi inte gjorde det! /Erica  Jong
 
dan
 

Vardag igen och hösten drar in!

Nu är semestrarna slut och vardagen är åter här! För Gibson är det förmodligen riktigt skönt för nu får han rå om husse helt och hållet på dagarna!
 
Samma stig som vanligt och Gibson vet precis hur vi ska gå och vill naturligvis göra som hundar alltid gör nämligen gå först! Som sagt, nu är det vardag och jag är ensamt på dagarna igen, ja förutom lilla "Gibbe" förstås. Hoppas att jag kan få ägna mig åt lite av varje nu i väntan på operation, jag menar, att ryggen håller sig i schack åtminstone några dagar i veckan! Ligga i sängen kommer jag ändå att få göra så det räcker och blir över efter operationen, så tills dess håll dig i styr ryggelände!
 
Jag har uppsökt skogarna för ensamhetens skull! /Knut Hamsun
 
dan

Behöver en bil till!

En begagnad Suzuki Grand Vitara eller Toyota RAV4 med automatlåda, det skulle sitta fint det!!
 
Nu när Ingela har börjat jobba på en förskola 2 mil bort, så behöver hon såklart bilen. Hon börjar så tidigt åxå så det kan inte bli tal om att skjutsa, så ä're ba!!!
 
Därför söker vi en extrabil som jag kan köra omkring med. Helst en bil med automatväxel eftersom jag har så pass ont av att koppla och växla! Dessutom ska det vara en SUV och prislappen får ej överstiga 30 lakan dvs trettiotusen kronor! Det ska vara en mindre SUV typ Toyota, Suzuki, Honda eller någon annan liten Jeepliknande bil.
 
Det gäller det att vara lite "tuff" när jag kommer puttrande i skogen och ska jaga! Men jag vet ju att en småfet 57-åring med dålig rygg ALDRIG kommer att se "tuff" ut, men snälla ni, jag kan väl få låtsas lite, bara för en liten stund!!!
 
Så hör av er om ni vet av någon bil till mig, oss såklart! Skicka meddelande till min mobil 070-3742517 eller ring vet ja, dä gå bra dä!!!
 
Om män skulle ägna sig lika mycket åt sin kvinnor som åt sina bilar
skulle de lära sig mycket! /Hans Scheike
 
dan

I väntans tider, igen!

Tänk att en dag få gå ut i skogen och jaga, plocka svamp, bär eller bara vara utan att hela tiden känna knivarna i ländryggen. Om de bara kunde reducera min smärta med 10-25% så vore jag den lyckligaste "gubben" i hela världen, dä ä sanninga dä!!!
 
I onsdags var jag alltså till ortopedmottagningen på Umeå universitetssjukhus, även kallad NUS. Jag fick träffa den trevligaste, vänligaste och mest tillmötesgående ortopedläkare hittills! Inte för att de andra sju varit på något sätt dåliga, det bara kändes så himla bra med den här Maria Eriksson!
 
Jag ska inte närmare ange vad som sades utan vill bara säga som så, att nu står jag på väntelistan för operation och när Maria konsulterat de andra läkarna så återkommer hon och delar med sig av vad som bestämts. Ett är då redan bestämt och det är att operationen kommer att göras från baksidan men hur och var eller det ena med det andra, det återkommer jag till när jag vet lite närmare. Först och främst väntar jag nu på att få göra en skiktröntgen här på Örnsköldsviks lasarett, förhoppningsvis inom 3 månader, för att sen bli opererad november-december i bästa fall!!! Så är läget blogglovers! Vi syns!!!
 
Kärlek är den oemotståndliga längtan efter att vara
oemotståndligt åtrådd! /Robert Frost 
 
dan
 

RSS 2.0